ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2015

ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΥΛΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΣΤΑΔΙΑΚΑ, Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΤΑΙ.

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

IV. ΤΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΠΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΤΑ ΤΟ 19ο ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ

Ε. Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ


ΕΔΩ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΤΑΒ 1

ΕΔΩ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΤΑΒ 2
ΕΔΩ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΤΑΒ 3
ΕΔΩ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΤΑΒ 4
ΕΔΩ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΤΑΒ 5

59 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Καίτσα, είμαι φιλόλογος και επειδή η εργασία σας είναι πράγματι εξαιρετικη, θα ήθελα, με την άδειά σας φυσικά να τη χρησιμοποιήσω.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΪΤΣΑΣ είπε...

Αγαπητέ συνάδελφε, αν άφηνες μια ηλεκτρονική διεύθυνση θα μπορούσα να σου την στείλω.

ΚΑΪΤΣΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικη δουλεια! Τ ο εργο σας πραγματικα μου εδωσε τη δυναμη να συνεχισω τη μελετη μου.Αν σας ειναι ευκολο θα μου την στειλετε στην παρακατω ηλεκτρονικη διευθυνση? Σας ευχαριστω εκ των προτερων. fedra2005@yahoo.gr

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε κυριε Καιτσα,

Ελαβα το ηλεκτρονικο μηνυμα. Σας ευχαριστω παρα πολυ. Βρισκομαι στη Ν.Ιωνια Αττικης

fedra2005@yahoo.gr

Ανώνυμος είπε...

γεια σας...θα ήθελα την άδεια σας για εκτύπωση και του κρητιόύ ζητήματος και των προηγούμενων ενοτήτων ευχαριστω
xaraper@gmail.com

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΚΑϊΤΣΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!ΕΙΜΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΜΟΥ!!!ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ!!!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΕΔΩ maria-mihas@hotmail.com!ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

αγαπητέ συνάδελφε σας εχω στειλει και email μηπως μπορείτε να μου στείλετε τη δουλειά σαs που είναι εκπληκτική. Στειλτε τα(ολα αν μπορείτε Scrib) και αν θελετε το email μου στη διευθυνση lousina1@yahoo.gr (δείτε κε αν θελετε το email που σας εχω στείλει).

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετική δουλειά.
Συγχαρητήρια

Flora είπε...

Αγαπητέ συνάδελφε, χάρηκα πολύ που μπήκα στη σελίδα σας σήμερα!
Διδάσκω ιστορία στην γ΄ γυμνασίου.
Με ενδιαφέρει πολύ ο τρόπος που διδάσκεται η ιστορία στα σχολειά μας... Όταν βλέπω στο διαδίκτυο καλές εργασίες συναδέλφων χαίρομαι κι αισθάνομαι περήφανη για τον κλάδο μας.
Νομίζω ότι θα μπορούσατε να με διδάξετε πολλά.
Αν θέλετε να με βοηθήσετε, στείλτε μου ό,τι εσείς νομίζετε στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση: musicflora@hotmail.com.

Θα ήθελα, επίσης, την άδειά σας για εκτύπωση του κρητικού ζητήματος και όχι μόνο!
Να είστε καλά και να δουλεύετε με κέφι!!!
Θα περιμένω με ανυπομονησία να ανοίξω το κουτάκι του ταχυδρομείου μου...

Flora είπε...

Καλά... δεν το πιστεύω ότι μου απαντήσατε!
Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!
Ούτε που με ξέρετε και μου στείλατε κιόλας τα διαγράμματά σας!
Αυτό και μόνο μετράει!!!
Πολύ ωραίο το pdf!!! Έχει τα πάντα μέσα!!!
Να'στε καλά...
Θα το χρησιμοποιήσω στο διαδραστικό πίνακα (πρώτα ο Θεός... όταν με το καλό εγκατασταθεί στο σχολείο μας).
Διδάσκω στο 2ο Γυμνάσιο Αιγάλεω.
Σας ευγνωμονώ.
Αν θα μπορούσα ποτέ να σας εξυπηρετήσω σε κάτι, μη διστάσετε να μου το ζητήσετε...

Ανώνυμος είπε...

Η δουλεια σας πολυ καλη!! Εξαιρετικα καλη! Ειμαι μαθητρια και με βοηθαει πολυ σ σχεση με το βιβλιο π ειναι πυκνογραμμενο. Αν μπορειτε αποστειλετε μου τις σημειωσεις εδω: mpempeka93@yahoo.gr

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Καίτσα, έχετε κάνει εκπληκτική εργασία ,η οποία με βοηθάει πάρα πολύ στο διάβασμά μου,είμαι μαθήτρια της Γ΄λυκείου και θα ήθελα αν είναι δυνατόν να μου αποστείλετε τις σημειώσεις, όχι μόνο το κρητικό, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, σε αυτή τη διεύθυνση : elfil@hotmail.gr

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Καίτσα, είμαι μαθητής γ' λυκείου και παρατηρώντας τις σημειώσεις σας οφείλω να ομολογήσω και εγώ ότι έχετε κάνει μια άριστη εργασία, η οποία είναι αρκετά επικουρική στη μελέτη μου. Γι' αυτό θα ήθελα να μου αποστείλετε αν ειναι δυνατό τις σημειώσεις σας σε όλα τα κεφάλαια της ύλης στην ηλ. διεύθυνση: giannis_122@yahoo.gr

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ανώνυμος είπε...

kirie kaitsa kalispera.eimai mathitria tis g likeiou kai psaxnontas kt sto diadiktio epesa panw stis simeiwseis sas!omologw pws exete kanei ekpliktiki douleia kai me exete boithisei arketa!tha ithela an ginetai na mou aposteiletai tis simeiwseis sas gia ola ta kefalaia tis ilis stin ilektroniki m dieuthinsi : eleni_786@hotmail.com
euxaristw ek twn proterwn

elena είπε...

sugxaritiria...me dieukolunoun polu ta diagrammata cac na mathw t mathima...9a i9ela na rwticw pou einai oi ixografiseis?? ki an ginetai paromoia ergacia kai ce alla mathimata tc g'lukeiou thewritikis

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΪΤΣΑΣ είπε...

Αγαπητή Έλενα, κανoνικά δίπλα στα link που εμφανίζουν τα σχεδιαγράμματα, θα πρέπει να εμφανίζεται το σύμβολο play. Επιλέγοντας αυτό το σύμβολο, ανοίγει ένας player (yahoo) με τον οποίον μπορείς να ακούσεις τις ηχογραφήσεις. Αν κάτι από τα παραπάνω δεν συμβαίνει ή εξακολουθείς να μην μπορείς να ακούσεις τις ηχογραφήσεις, παρακαλώ ενημερωσέ με.

Δυστυχώς δεν έχω ακόμη έτοιμο κάτι παρόμοιο σε άλλα μαθήματα. Ωστόσο θα με ενδιέφερε να μου γράψεις σε ποια άλλα μαθήματα νομίζεις ότι θα σε εξυπηρετούσαν παρόμοια σχεδιαγράμματα.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Καίτσα,ειναι πράγματι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η δουλειά σας και επειδη είμαι μαθητής της θεωρητικής κατεύθυνσης θα ήθελα-εάν αυτό είναι δυνατό-να την στέλνατε στην ηλεκτρόνικη μου διεύθυνση:emmanuelStratis@windowslive.com

Δεληγιάννη Σταματία είπε...

Έχω τρία χρόνια που τελείωσα τις Πανελλήνιες , ο αδερφός μου , ο οποίος δίνει φέτος σας παρακολουθεί ,μέσω αυτού του site , ανελλιπώς ..Είναι εξαιρετική η δουλεία σας συνεχίστε έτσι!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν ακούγονται οι ηχογραφήσεις από τον Α'Π.Π και μετά???

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΪΤΣΑΣ είπε...

Ενδεχομένως να δημιουργείται κάποιο πρόβλημα με τις ηχογραφήσεις ανάλογα με τον browser που χρησιμοποιείτε. Κάποιες φορές -όχι πάντα- έχω διαπιστώσει να μήν λειτουργούν οι ηχογραφήσεις με τον ΙΕ. Σπανιότερα με τον Chrome. Προς το παρόν δεν έχω διαπιστώσει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στις ηχογραφήσεις με τον Firefox.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΪΤΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές.Υπήρχε προβλημα στον browser...Οι ηχογραφήσεις σας θα μου φανουν πολύ χρήσιμες.Και πάλι ευχαριστώ!

Ανώνυμος είπε...

Μόλις πριν λίγες ημέρες ανακάλυψα το site σας και πραγματικά με εχει αφήσει έκπληκτη η τόσο προσεγμένη δουλειά σας!Με τα σχεδιαγράμματα και τις ηχογραφήσεις βοηθάτε ένα μεγάλο μέρος μαθητών σαν και εμένα.Θεωρώ πως είναι σπουδαία και ιδιαίτερα ενθαρρυντική η πρωτοβουλία σας για ένα τέτοιο blog.Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!
*Μακάρι να το είχα βρει νωρίτερα!

λεφτα υπαρχουν είπε...

ενα ειδος ενισχυτικης διδασκαλιας ....αφου στο σχολειο την καταργησαν

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Καιτσα συγχαρητηρια για την δουλεια σας...αν και προερχομενος απο τον κλαδο των θετικων επιστημων (σαν φυσικος) θα μπορουσατε να μου αποστειλετε στο e-mail μου τα διαγραμματα σας ωστε να τα δωσω στην κοπελα μου που εχει ελαχιστο χρονο στη διαθεση της για τις εξετασεις και πιστευω θα βοηθηθει πολυ απο την δουλεια σας....θα σας ημουν υποχρεος!!!!και παλι συγχαρητηρια!!!!ακουσα τις ηχογραφησεις σας και εντυπωσιαστηκα απο την ορεξη σας για δουλεια!!!και παλι μπραβο!!!!!σας παραθετω το e-mail μου ---> lu1s3nrique@hotmail.com

σας ευχαριστω εκ των προτερων...

Κλαδακης Αγγελος

george24675 είπε...

Σας παρακαλώ μπορείτε να ενεργοποιήσετε την δυνατότητα εκτύπωσης σε όλα τα σχεδιαγράμματα

nikos είπε...

Καλησπέρα σας, να σας συγχαρώ για την θαυμάσια δουλειά σας. Θα ήθελα αν μπορείτε να ενεργοποιήσετε την ικανότητα εκτύπωσης σε όλα τα σχεδιαγράμματα...σας ευχαριστώ πολύ.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σας. Η δουλειά σας είναι εξαιρετική και θα ήθελα, αν μου το επιτρέψετε, να μπορέσω να τη μοιραστώ με τους μαθητές μου αυτή την περίοδο των επαναλήψεων στο μάθημα της Ιστορίας. Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι καλή δύναμη. Η ηλεκτρονική μου διεύθυνση είναι kostaskoui@hotmail.com

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Καΐτσα καλησπέρα σας,

είμαι μαθήτρια της Γ' Λυκείου στο 3ο Λύκειο Χανίων. Έχω μεγάλο πρόβλημα με την κατανόηση του βιβλίου της ιστορίας και χρειάζομαι αρκετή ώρα για να αποκωδικοποιήσω το κάθε μάθημα. Δεν μπορώ να μάθω επι λέξει ό,τι λεέι το βιβλίο, και έτσι προσπαθώ να κάνω δικά μου σχεδιαγράμματα. Καθώς έψαχνα στο ιντερνετ για σημειώσεις που θα μπορούσαν να μου γλυτώσουν λίγο χρόνο, έπεσα πάνω στην εργασία σας. Ομολογώ ότι είναι πολύ καλή, με τα διαγράμματα αυτά διευκολύνεται η μνήμη μου, γιατί τα θυμάμαι περισσότερο σαν εικόνα, σχηματικά.
Θα σας ήμουν ευγνώμων αν μπορούσατε να μου στείλετε υλικό στη διεύθυνση: pegasus_mezonettes@yahoo.gr

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ανώνυμος είπε...

Κύριε κάιτσα η δουλειά σας είναι εκπληκτική. Σχεδόν όλη τη φετινή σχολική χρονιά την ιστορία τη μαθαίνω μέσα από τα διαγράμματά σας όμως δεν ξέρω τι έχει συμβεί αλλά πλέον δεν μου εμφανίζει τα διαγράμματα μόνο τη δυνατότητα της ηχογράφησης.. Αν αφαιρέσατε από το site τα διαγράμματα μήπως θα μπορούσατε να μου στείλετε τη δουλειά σας στο www.danaoula@hotmail.com ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σας κύριε Καϊτσά! Η δουλειά σας είναι πραγματικά εξαιρετική! Είμαι μαθήτρια της Γ Λυκείου και θα ήθελα να σας πω πως τα διαγράμματα σας με βοηθούν πολύ τόσο στο διάβασμα όσο και στην αποστήθιση! Θα ήθελα αν γίνεται να μου στείλετε όλα τα διαγράμματα που υπάρχουν για την Ιστορία της Κατεύθυνσης Γ Λυκείου στο e-mail μου!Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
giwtapao13@hotmail.gr

Ανώνυμος είπε...

καλη σας μέρα κύριε Γιώργο,συγχαρητηρια για τη σελίδα σας.δίνω δεύτερη φορα πανελλήνιες και με βοηθάει πολύ.μπορώ να κατεβάσω κάπως τις ηχογραφήσεις,ή θα μπορούσατε να μου τις στείλετε, για να μπορώ να τις ακουω μεσω mp3player όσο είμαι εκτός σπιτιού; το email μου είναι nadia-nasedo@hotmail.com όπως και να 'χει ευχαριστώ:)

Ανώνυμος είπε...

εξαιρετικη η δουλεια σας... μηπως θα μπορουσατε να μου τη στειλετε γιατι δεν μπορω μεσω του site?? giwrgakis13@hotmail.com ειναι το email

Ανώνυμος είπε...

συγχαρτηρια για την δουλεια σας!μηπως θα ηταν ευκολο να μου την στειλετε? το mail μου ειναι poly.a7x@gmail.com
ευχαριστω εκ των προτερων!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ οργανωμένη δουλειά! Συγχαρητήρια! Με βοήθησε πάρα πολύ στο διάβασμα μου και θα ήθελα, αν έχετε την δυνατότητα, να μου στείλετε τα σχεδιαγράμματα και τις ηχογραφήσεις σας στο e-mail μου γιατί δεν γίνεται μέσω του υπολογιστή. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και περιμένω απάντησή σας :)
juliabardhi@yahoo.gr

Σοφία Μαχ. είπε...

Χριστός Ανέστη Καλημέρα σας!Συγχαρητήρια! Με βοήθησε πάρα πολύ στο διάβασμα μου, και τώρα για τις πανελλαδικές θα ήθελα, αν έχετε την καλοσύνη σας παρακαλώ, να μου στείλετε τα σχεδιαγράμματα και τις ηχογραφήσεις σας στο e-mail μου γιατί δυσκολεύομαι μέσω του υπολογιστή. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και περιμένω την απάντησή σας!!! Το mail μου είναι το εξής: somax@windowslive.com και πάλι ευχαριστώ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ 33 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΗΜΟΥΝ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΑΤΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ. kavadionysos@yahoo.gr
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.

ευα εφ είπε...

Καλησπερα κυριε Καιτσα και συγχαρητηρια για την υπεροχη δουλεια σας! Θα μπορουσατε να μου στειλετε το υλικο στο μεηλ: evangeliaef@yahoo.gr; Ευχαριστω εκ των προτέρων

Ανώνυμος είπε...

γεια σας ,συγχαρητηρια για την δουλεια σας, θα μπορουσατε να μου στειλετε το υλικο σας στο nokont@gmail.com; Ευχαριστω

Ανώνυμος είπε...

καλησπέρα κ. Καϊτσα και συγχαρητήρια για την εξαιρετική εργασίας σας!
θα ήθελα να σας ζητήσω και εγώ, αν θέλετε να μου αποστείλετε τα σχετικά αρχεια! θα είναι πολύτιμος βοηθός για μένα ως νέα καθηγήτρια.
σας ευχαριστώ πολύ!
καλές γιορτές!
mlnfonso@gmail.com

Achilleas Chavredakis είπε...

Είμαι ένας μαθητής από το 2ο Γενικό λύκειο Χανίων και δίνω φέτος πανελλήνιες... Πραγματικά, έχω μείνει άφωνος! Η δουλειά σας είναι τρομερή... Έχω περιέργεια πόσες ώρες θα σας πήρε να τα φτιάξετε, διότι είναι πολύ λεπτομερές.... Επειδή δίνω πανελλήνιες, αλλά κι επειδή ευελπιστώ να γίνω φιλόλογος (αν και εφόσον στρωθώ και διαβάσω...), θεωρώ ότι θα μου ήταν πολύ χρήσιμο υλικό. Μήπως θα μπορούσα να τα κατεβάσω κάπως ή να μου τα στείλετε στο archieyeahh@yahoo.gr
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

(Αν έχετε και για αρχαία κατεύθυνσης θα σας στήσω ανδριάντα στον κήπο του σπιτιού μου!!! Πραγματικά, στα αρχαία το έχω ανάγκη, γιατί αυτός ο φιλοσοφικός λόγος δεν παλεύεται...)

Γιωργος Μαραγκουδακης είπε...



Καλησπέρα σας κύριε Καϊτσά! Η δουλειά σας είναι πραγματικά εξαιρετική! Είμαι μαθητής της Γ Λυκείου (2οΛυκειο Ρεθυμνου) και θα ήθελα να σας πω πως τα διαγράμματα σας με βοηθούν πολύ τόσο στο διάβασμα όσο και στην αποστήθιση! Θα ήθελα αν γίνεται να μου στείλετε όλα τα διαγράμματα που υπάρχουν για την Ιστορία της Κατεύθυνσης Γ Λυκείου στο e-mail μου!Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
nestakias@hotmail.com

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙΤΣΑ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ! ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΑΤΕ ΤΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΤΟ e-mail ΜΟΥ (olianalemoni@hotmail.com) ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα κύριε Καΐτσα,
Συγχαρητήρια και από μένα για την εξαιρετική δουλειά σας!!! Ως νέα καθηγήτρια που είμαι το υλικό αυτό θα ήταν πολύτιμο για μένα!! Αν έχετε την καλοσύνη να μου το στείλετε η ηλεκτρονική μου διεύθυνση είναι: smaragda_san@hotmail.gr

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά σας!Είμαι μαθήτρια της Γ' λυκείου και με έχετε βοηθήσει πολύ! Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι δυνατό να μου στείλετε τα σχεδιαγράμματα στο e-mail μου paspellen@yahoo.gr Σας ευχαριστώ!

referee observer είπε...

Καλησπέρα κ. Καΐτσα.

Σαν συνάδελφος που διδάσκει Ιστορία, θα ήθελα να σας συγχαρώ για την πολύ ποιοτική και προσεγμένη δουλειά σας. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω αν μπορείτε να μου στείλετε τα σχεδιαγράμματα στο mail μου edward1983@hotmail.gr

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Καίτσα είμαι φιλόλογος.Σας ευχαριστώ για το πολύτιμο υλικό που συντάξατε.Θα το εκτιμούσα πολύ αν στέλνατε τα διαγράμματα στο mail μου.Ευχαριστώ και πάλι. katerina_xatzigeorgiou@hotmail.com

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Καϊτσα πολύ καλή η εργασία σας είμαι φιλόλογος και θα με ενδιέφερε να χρησιμοποιήσω τα σχεδιαγράμματά σας. konidavasoula@yahoo.com Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ συνάδελφε, καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Φιλόλογος είμαι και εγώ. Κάνω πρώτη φορά Ιστορία Κατεύθυνσης και ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκα τα σχεδιαγράμματα που έχετε φτιάξει.Πολύ καλή δουλειά.Εγώ για το Κρητικό Ζήτημα ενδιαφέρομαι και θα ήθελα να ξέρω αν έχω την άδειά σας να τα χρησιμοποιήσω αφού,φυσικά,πρώτα εσείς το εγκρίνετε και μου τα στείλετε(θα ήθελα και τα άλλα : Χρονολόγιο, Ορισμούς, Ερωτήσεις... αλλά θα φανώ άπληστη;;;;) στο mail :renavolaki@yahoo.gr Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Καλή Πρωτοχρονιά !

stogiae@gmail.com είπε...

γεια σας και συγχαρητηρια!
συναδελφος κι εγω σε παρακαλω πολυ για το υλικο στο stogiae@gmail.com
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

ΜΑΤΙΝΑ είπε...

γεια σας και συγχαρητηρια για τη δουλεια σας είναι εξαιρετική και σίγουρα θα βοηθησει πολυ τους μαθητές. θα σας παρακαλουσα να μ στείλετε το υλικό στο matinaprov@hotmail.com.
Ευχαριστώ πολύ.

Unknown είπε...

Γεια σας κύριε Καϊτσα, είμαι μαθήτρια της γ'λυκείου και οφείλω να τονίσω την άριστη δουλειά που έχετε κάνει και θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μου στείλετε τις σημειώσεις σας,όχι μόνο το κρητικό, ευχαριστώ εκ των προτέρων, η διεύθυνση είναι giorgiospan@hotmail.com

Unknown είπε...

Χαιρεται Κυριε Καιτσα. Αρχικα θα ηθελα να σας συγχαρω για τη δουλεια και να σας ευχαριστησω για τον κοπο σας. Οντας αποφοιτη πλεον λυκειου, που αντιμετωπιζει ξανα το ζητημα των πανελληνιων, το υλικο σας ειναι σωτηριο για το διαβασμα μου. Ωστοσο λογω του οτι δεν εχω διαρκως προσβαση στο διαδικτυο καθιστα δυσκολη την μελετη του. Αν ειναι δυνατο, αποστειλετε το υλικο (και των 4 κεφαλαιων) στην παρακατω διευθυνση: mouratidisfam@gmail.com

Σας ευχαριστω εκ των προτερων, αποφοιτη μαθητρια του 5ου ΓΕΛ Θεσσαλονικης.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σας! θα συμφωνήσω κι εγώ όσον αφορά το ότι πρόκειται για καταπληκτική δουλειά. Συγχαρητήρια! θα ήμουν ευγνώμων εάν μπορούσατε να στείλετε τα σχεδιαγράμματα και σε μένα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων... (etk_1531@yahoo.gr) Εάν γίνεται θα ήθελα να μου στείλετε τα σχεδιαγράμματα όλων των κεφαλαίων.Είμαι αδιόριστη φιλόλογος και κάνω ιδιαίτερα μαθήματα στην περιοχή των Αχαρνών. Αν μου επιτρέπετε να χρησιμοποιήσω τα σχεδιαγράμματά σας, προφανώς θα το κάνω θέτοντας την υπογραφή σας από κάτω!

Unknown είπε...

Καλημέρα σας !! Είμαι φιλόλογος και για πολλά χρόνια η διδασκαλία της ιστορίας ήταν κάτι που με φόβιζε... φέτος δεν μπόρεσα να την αποφύγω και πρέπει να νικήσω τους "δαίμονές" μου... Η εξαιρετική δουλειά σας θα με βοηθούσε πάρα πολύ. Το mail μου είναι dinatsampouri@yahoo.gr

Ανώνυμος είπε...

Θερμά συγχαρητήρια για την εξαιρετική εργασία σας. θα έλυνε τα χέρια πολλλών συναδέλφων και τα δικά μου δε θα αποτελούσαν εξαίρεση, μολονότι προσπαθώ να εμπλουτίζω συνεχώς το υλικό μου προκειμένου να είναι ελκυστικό και χρήσιμο στους υποψηφίους. Θα με βοηθούσαν πολύ τα σχεδιαγράμματα όλων των κεφαλαίων του μαθήματος συν ό, τι άλλο θα διευκόλυνε τις παραδόσεις μου και τους μαθητές μου. Η ηλεκτρονική μου διεύθυνση είναι : stylianosmasouras@hotmail.com .
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.


Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα,
συγχαρητήρια για την δουλειά σας. Είμαι μαθήτρια της Γ λυκείου και δίνω φέτος. Παρακαλώ αν μπορείτε να μου στείλετε τις σημειώσεις για τα 4 κεφάλαια της ιστορίας στο mail lydiaakn6@gmail.com . Θα μου φαινόντουσαν πολύ χρήσιμες για την προετοιμασία μου.
Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

εξαιρετική δουλειά. Θα μπορούσα να έχω τις σημειώσεις σας στο email μου.
( lmaria-89@hotmail.com)

Ευχαριστώ πάρα πολύ

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σας,
προσπαθώ να διαβάσω για να εκπληρώσω ένα παλιό μου όνειρο και να δώσω πανελλήνιες, μεταπηδώντας από την παλιά πρώτη δέσμη. Οι σημειώσεις σας είναι δομημένες με τέτοιο τρόπο που με βοηθούν να διαβάζω καθώς δεν έχω συνηθήσει την αποστήθιση, μπορείτε να μου τις στείλετε σε Pdf; Το e-mail μου είναι: pierrou.maria9@gmail.com
ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Ανώνυμος είπε...

υπεροχη δουλεια πραγματικα οργανωμενη υπεροχη! μπορειτε να την στειλετε στο παρακάτω email stavroula.tsiati@icloud.com