ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2015

ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΥΛΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΣΤΑΔΙΑΚΑ, Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΤΑΙ.

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Ι. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΩΣΤΟΥ - ΛΑΘΟΥΣ

ΕΔΩ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΤΑΒ 1
ΕΔΩ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΤΑΒ 2

.
ΕΔΩ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΤΑΒ 3

ΕΔΩ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΤΑΒ 4 Συμπλήρωσε το ΤΕΣΤ

276 σχόλια:

1 – 200 από 276   Νεότερο›   Νεότερο»
Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν διαγράμματα και για τις υπόλοιπες ενότητες;

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Καϊτσα,

Μπράβο σας! Πολύ χρήσιμα τα σχεδιαγράμματα και οι ηχογραφήσεις. Καλή συνέχεια στην πολύ καλή προσπάθεια.

Μία υποψήφια

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΪΤΣΑΣ είπε...

Σε ευχαριστώ πολύ. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις και καλά αποτελέσματα. Εύχομαι το καλοκαίρι να αναρτήσεις εδώ σχόλιο με ευχάριστα νέα.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για τη δουλειά σας! Πολύ βοηθητική και για τους υποψηφίους και για τους συναδέλφους.Αν θέλατε να μου στείλετε τα αρχεία στο e-mail μου , θα σας ήμουν ευγνώμων.
Καλή συνέχεια
ntatil50@gmail.com

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΪΤΣΑΣ είπε...

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Είναι σημαντικό ιδιαίτερα όταν έρχονται από συνάδελφο. Αν δε σας πειράζει γράψτε μου κάποια στοιχεία σχετικά με το σχολείο ή την περιοχή στην οποία εργάζεστε. Θα με ενδιέφερε να ξέρω σε ποιες περιοχές πηγαίνουν τα διαγράμματα αυτά.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΪΤΣΑΣ είπε...

Εννοείται πως τα σχεδιαγράμματα είναι ήδη στο email σου.

gringa είπε...

Καλησπέρα κι από μένα και πολλά-πολλά συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά σου. Θα ήθελα -αν αυτό είναι- εύκολο να ενεργοποιήσετε τις επιλογές εκτύπωσης, ή αν είναι εύκολο, να μου αποστείλετε τα σχεδιαγράμματα στο mail katerinakokkini@hotmail.com. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Και πάλι πολλά συγχαρητήρια. Καλό κουράγιο και καλή συνέχεια!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κ.Καϊτσα,
θα ήθελα με τη σειρά μου να σας εκφράσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια για το μόχθο και το πόνημά σας...!!! Είμαι συνάδελφος και φέτος θα ασχοληθώ για πρώτη φορά με το μάθημα της Ιστορίας κατεύθυνσης. Στο ιστολόγιό σας βρέθηκα μετά από αγωνιώδη αναζήτηση για σχετικό με το μάθημα υλικό και ήταν ανέλπιστη η χαρά μου που είδα τις σημειώσεις σας! Θα σας παρακαλούσα, ει δυνατό, να μου τις στείλετε στο προσωπικό μου mail (tiverios1@yahoo.gr) ή να αφήσετε την επιλογή download. Σε οποιαδήποτε περίπτωση να είστε βέβαιος ότι θα σημειωθεί το όνομά σας ως δημιουργού των σημειώσεων. Ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία και το χρόνο σας...

gringa είπε...

Σας ευχαριστώ πολύ για την αποστολή του υλικού σας! Πραγματικά άψογο!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε κ. Καϊτσα,
θα ήθελα και εγω να σας εκφρασω τα θερμά μου συγχαρητηρια, για την υπεροχη δουλεια σας. Ειμαι συναδελφος απο μια απομακρυσμενη περιοχη της Ελλαδος, χρησιμοποιησα βοηθηματα για το συγκεκριμενο μαθημα, ομως σε κανενα δεν ειχε σχεδιαγραμματα. θα ηθελα αν μπορειτε να μου αποστειλετε το υλικο σας(pamavrommati@hotmail.com). Ειμαι ευγνωμων εκ των προτερων. συγχαρητηρια και παλι για την εξαιρετικη δουλειά σας!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κ.Καϊτσα,
θα ήθελα να σας εκφράσω κι εγώ συγχαρητήρια για την εργασία σας και να τονίσω πως αν και ασχολούμαι αρκετά χρόνια με την ιστορία σπάνια συναντά κανείς τέτοια διαγράμματα. Είμαι συνάδελφος απο το νομό Ημαθίας. Στο ιστολόγιό σας βρήκα το υλικό που χρειάζεται καθε συνάδελφος ή μαθητής που ασχολείται με την ιστορία και χρειάζεται στρατηγικές μάθησης! Θα σας παρακαλούσα, εαν είναι δυνατό, να μου στείλετε στο προσωπικό μου mail τις σημειώσεις σας (ntovasp@yahoo.gr) ή να αφήσετε την επιλογή download. Σε οποιαδήποτε περίπτωση να είστε βέβαιος ότι θα σημειωθεί το όνομά σας ως δημιουργού των σημειώσεων και δεν θα αλλοιωθεί τίποτα. Ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κύριε Καϊτσα,
συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά σας!
Είμαι συνάδελφος και προετοιμάζω την αδελφή μου στην ιστορία κατεύθυνσης. Θα ήμουν ευγνώμων αν ενεργοποιούσατε την επιλογή της εκτύπωσης, ή αν στέλνατε τα διαγράμματα στο xaraxristina@gmail.com
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κύριε Καϊτσα,
συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά σας!
Είμαι συνάδελφος και διδάσκω την ιστορία κατεύθυνσης. Θα ήμουν ευγνώμων αν ενεργοποιούσατε την επιλογή της εκτύπωσης, ή αν στέλνατε τα διαγράμματα στο fanidoschori@hotmail.com
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Διαβάστε περισσότερα: http://kaitsas.blogspot.com/2009/11/blog-post_09.html#comments#ixzz10ptCG05W

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κύριε Γιώργο είμαι μαθητής της Γ λυκείου και είμαι θεωρητική κατεύθυνση και κοίταξα την φανταστική δουλεία σας, θα σας παρακαλόυσα αν μπορείτε να ενεργοποιήσετε την επιλογή της εκτύπωσης ή αν μπορείται να μου στείλετε μέσω e-mail τα σχεδιαγράμματα στο bardakoslambros@hotmail.com ευχαριστώ πολύ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΪΤΣΑΣ είπε...

Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Τα σχεδιαγράμματα είναι ήδη στο email σας. Αν παρέλειψα να τα στείλω σε κάποιον, παρακαλώ να με ενημερώσει.
Ακόμη, αν υπάρχουν πληροφορίες\παρατηρήσεις σχετικά με την ανταπόκριση των μαθητών από την χρήση των σχεδιαγραμμάτων (είτε από τους ίδιους τους μαθητές ή από τους συναδέλφους), θα παρακαλούσα να με ενημερώσετε.

Unknown είπε...

ΚΥΡΙΕ ΚΑΤΣΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΕΙΜΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΗΣ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ e MAIL ΜΟΥ ΤΙΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΘΩΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
koumasiti@gmail.com

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΪΤΣΑΣ είπε...

Αγαπητή Πέπη,
Καλή επιτυχία στις εξετάσεις. Θα περιμένω να μου στείλεις μήνυμα με ευχάριστα νέα το καλοκαίρι, όταν θα έχουν βγει οι βαθμοί. Αν δε σε πειράζει θα μπορούσες να μου γράψεις και σε ποια περιοχή στέλνονται τα σχεδιαγράμματα;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΪΤΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για την εκπληκτική δουλειά. Καταφέρατε να συνδυάσετε το πλήρες περιεχόμενο του βιβλίου σε μορφή σχεδιαγράμματος. Μήπως θα μπορούσατε να στείλετε τα σχεδιαγράμματα και στο δικό μου ηλεκτρονικό ταχυδρομείο;
domenico4ever@hotmail.com

σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,
μαθητής γενικού λυκείου θεσσαλονίκης, στο δήμο μίκρας.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για την καταπληκτική δουλεία σας.Πραγματικά αποτελεί ένα βοήθημα για τον υποψήφιο.Είμαι συνάδελφος και θα σας παρακαλούσα να μου επιτρέψετε την πρόσβαση σε αυτές αν είναι εφικτό μέσω της ενεργοποίησης της εκτύπωσης.Σας αποστέλλω το e-mail μου (athinakpapadopoulou@yahoo.gr).Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΪΤΣΑ.
ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ!!ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΑΤΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΤΑ ΣΤΟ e-mail (chrisovitsiotik@yahoo.gr) ΜΟΥ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σας κ. Καιτσά.

Μετά από 10 χρονια αποφάσισα να ξαναδώσω πανελλήνιες. Αρκετά δυσκολο για μενα γιατι επιπλέον εργάζομαι με σπαστο ωράριο καταστημάτων.

Μόλις βρήκα τις σημειώσεις σας τις λάτρεψα.
Θα μπορούσατε να μου τις στείλετε στο e-mail μου για να μπορέσω να τις τυπώσω και να μου είναι πιο ευκολο το διάβασμα..??
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Aννα Μ.

rapunzel92000@hotmail.com

Ανώνυμος είπε...

Σας ευχαριστουμε για την υπεροχη δουλεια.Ειμαι 34 και αποφασισα να ξαναδωσω εξετασεις.Ειναι προφανες οτι δεν υπαρχει ουτε χρονος ουτε χρημα για μαθηματα.Πραγματικα με σωσατε.Θα μπορουσα με καποιο τροπο να εκτυπωσω τα διαγραμματα.Και παλι σας ευχαριστω

Δήμητρα Γαβαλά είπε...

Συγχαρητήρια για την δουλειά σας!!! Είμαι συνάδελφος σας, νέα στον χώρο , και θα με βοηθούσατε πάρα πολύ αν μου στέλνατε στο mail μου τα σχεδιαγράμματα αυτα! Ασχολούμαι πρώτη φορά με την ιστορία καυεύθυνσης και η βοήθειά σας θα ήταν πολύ σημαντική για μενα (dimitragavala@hotmail.com)

Ανώνυμος είπε...

geia sas einai pragmatika mia apsogh douleia.....me vohthaei apisteuta stis panellehnies.....mhpws omws tha mporousate na mou ta steilate sto e-mail mou despoinara55@hotmail.com giati den mporw na ta ektupwsw ola....sas parakalw polu...mou einai aparaithta!!!!euxaristw!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΤΙΚΡΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ...ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ''ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ''....ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ...ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

Α!ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ... ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΟΙ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ???

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΪΤΣΑΣ είπε...

Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά και μεγάλη η χαρά μου για την ανταπόκριση που υπάρχει εκ μέρους σας σε αυτή την εργασία. Εύχομαι να σας δίνεται η ευκαιρία, να γνωρίζετε κι εσεις την ίδια χαρά ανταπόκρισης στο έργο σας.
Όσο για τις ηχογραφήσεις, δεν μπορώ να αναφερθώ σε συγκεκριμένες ημερομηνίες. Κατά διαστήματα, όμως, και όταν υπάρχει ελεύθερος χρόνος, θα προσπαθήσω έγκαιρα να ετοιμάσω και να ανεβάσω και τις υπόλοιπες. Ωστόσο, αναρωτιόμουν αν και σε ποιο βαθμό θα μπορούσαν να φανούν χρήσιμες σε κάποιους μαθητές.

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ....ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΝΩ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ....''ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ'' ΤΟΝ ΕΚΦΩΝΗΤΗ...)

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΚΑΙΤΣΑ ΟΙ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ!!!!ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ!!!!!

pegiou είπε...

πραγματικά πολύ καλή δουλειά! μακάρι να το είχα δει πέρυσι που έδινα! καλη συνέχεια και μπράβο σας!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κύριε Καϊτσά,

είμαι συνάδελφος φιλόλογος, που δεν ασχολούμαι με την ιστορία ως μάθημα, αλλά αποφάσισα να βοηθήσω μία ξαδέλφη μου, η οποία φέτος θα δώσει πανελλαδικές και επειδή δεν μπορεί για οικονομικούς λόγους να κάνει μαθήματα, θέλησα να τη βοηθήσω βρίσκοντας για αυτήν σημειώσεις ιστορίας. 'Εμεινα έκπληκτη από τις δικές σας σημειώσεις, γιατί θεωρώ ότι είναι μία εξαίρετη δουλειά και οφείλω να ομολογήσω ότι σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
Θα ήθελα λοιπόν να αποκτήσω πρόσβαση σε αυτές για να τις εκτυπώσω.
Σας ευχαριστώ πολύ και σας εύχομαι καλή συνέχεια και χρόνια πολλά.
Με εκτίμηση
Αναστασία Χουρσανίδου
Φιλόλογος στο ΓΕΛ Χάρακα Ηρακλείου

Ανώνυμος είπε...

κ. Καιτσά
Είμαι νέος συνάδελφος σας,και δραστηριοποιουμαι στην περιοχή της Χαλκίδας επαγγελματικά.Η δουλεία σας ειναι εξαιρετική και θα ήθελα ,αν θα μπορούσατε, να αποκτήσω πρόσβαση στις σημειώσεις σας μεσω e-mail.
Εκ των προτέρων ενα μεγάλο ευχαριστω για όλη τη δουλειά που εχετε κανει

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Καιτσά
Είμαι υποψήφια και ψάχνοντας στο Διαδίκτυο έπεσα τυχαία στη σελίδα σας. Αξίζετε συγχαρητήρια για τη δουλειά που έχετε κάνει, που φαίνεται ότι είναι αποτέλεσμα αγάπης για το αντικείμενο και επίπονης ασχολίας. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μου στείλετε τα διαγράμματα καθώς και τον πίνακα των σημαντικότερων χρονολογιών στο mail μου γιατί είναι ένα πολύτιμο εργαλείο στη μελέτη μου.
Και πάλι μπράβο!!

Ανώνυμος είπε...

Παράλειψη...
το e-mail μου είναι: xanthii@gmail.com

ΝΙΚΟΣ είπε...

ΚΥΡΙΕ ΚΑΪΤΣΑ,
ΟΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΑΝΕ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ .ΩΣΤΟΣΟ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ, ΣΤΟ E-MAIL ΜΟΥ nickvelegrakis@hotmail.com, ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΩΝ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΩΝ .

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Καιτσα,

Συγχαρητήρια!
Βρήκα τη δουλεια σας καταπληκτική!Τα διαγράμματά σας με βοηθουν πάρα πολύ στην απομνημόνευση της ιστορίας.Δυστυχώς δεν μπορώ να τα τυπώσω,θα ήθελα, αν ήταν δυνατον,να μου τα στείλετε μέσω email(natassatsitsou@hotmail.com).
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ανώνυμος είπε...

κύριε Καίτσα,
πράγματι πολύ χρήσιμα τα διαγράμματά σας. Είμαι ένας υποψήφιος ηλικίας 43 ετών, (Πολ/κός Μηχανικός στο επάγγελμα) που αποφάσισε να ξαναδώσει πανελλήνιες (για Νομική ή Πολιτικές επιστήμες) και μάλιστα σε μια τελείως άλλη κατεύθυνση από αυτήν που ήταν πριν από 25 περίπου χρόνια. Θα σας ήμουν ευγνώμων εάν μου στέλνατε τις σημειώσεις σας ή εάν διατίθεντο σε εκτυπώσιμη μορφή. Η γενιά μας δύσκολα διαβάζει από την οθόνη...Το e-mail μου είναι leftmano@gmail.com.
Σας ευχαριστώ!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Καϊτσά,

Και από εμένα τα συγχαρητήριά μου! Είναι πραγματικά υπέροχη δουλειά. Μακάρι να τα είχα και για άλλα μαθήματα. Σας παρακαλώ αν μπορείτε να μου τα στείλετε κι εμένα στο mail μου ή αν μπορέσετε να ενεργοποιήσετε την επιλογή εκτύπωσης.
lefteriswrc@yahoo.gr

Σας ευχαριστώ πολύ!

Ανώνυμος είπε...

πραγματικά πολύ καλή δουλειά. θα ήθελα και εγώ να ενεργοποιήσω την εκτύπωση γιατι θα με βοηθήσει πολύ να διαβάσω.είμαι μητέρα τριών παιδιών και έχω αρχίσει προετοιμασία για εξετάσεις.. ευχαριστώ πολύ. butterfly13e@yahoo.gr

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα κύριε Καϊτσά,

Είμαι μαθητής της Γ' Λυκείου και μου αρεσαν ιδιαίτερα οι σημειώσεις σας. Σας παρακαλώ να μου στείλετε τις σημειώσεις στο email μου, επειδή κουράζομαι από την ανάγνωση στην οθόνη, καθώς και να μου υποδείξετε κάποιον τρόπο να κατεβάσω τις ηχογραφήσεις του κειμένου, ώστε να μπορώ να το ακούω κατά τις μακρές μετακινήσεις μου με το λεωφορείο.

Το email μου είναι kapetan_nickolis@yahoo.gr.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σας,
Καταπληκτική δουλεια!!!Πραγματικά υπέροχη!!
Είμαι φιλολογος και θελω να βοηθησω μια κοπέλα με δυσλεξία!!Οι ηχογραφησεις ειναι θαυμασιες!!Πιστευω ότι μπορουν να βοηθήσουν πολύ τους μαθητές με δυσλεξία!!!
Και τα σχεδιαγραμματ επίσης!!
Θα μπορουσατε΄να μου στειλετε τα σχεδιαγραμματα στο e-mail μου; mariakaterini@hotmail.com
Σας εχω ήδη στειλει e-mail!!
Σας ευχαριστώ εκ των προτερων.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια για τη δουλεια σας!Δεν παρακολουθω μαθηματα σε καποιο φροντηστηριο,και τα σχεδιαγραμματα σας με βοηθανε ΠΑΑΑΑΡΑ πολυ!! ευτυχως βρηκα το blog..
μπορειτε να μου στειλετε σε mail τις ηχογραφησεις σας?η να μου πειτε πως μπορω να τις κατεβασω?

Ευχαριστω πολυ.. καλη σας μερα!!
( helena.33@hotmail.com )

Ανώνυμος είπε...

mporeite na mou steilete tis parousiaseis se pdf morfi sto mail mou?eimai mathitis k mou einai pio efkolo tora stis telikes epanalipseis na exo ayta ta sxediagrammata
euxaristo ek ton proteron
nasosgeorgiou@rocketmail.com

Βασίλης Πρασσάς είπε...

Συνάδελφε, πολύ καλό το blog σου. Συγχαρητήρια!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΪΤΣΑΣ είπε...

Κύριε Πρασσά, ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Εκτιμώ ιδιαίτερα τη γνώμη σας. Θεωρώ αξιόλογο και το δικό σας έργο ειδικά στο μάθημα της Έκφρασης-Έκθεσης, κατά την προετοιμασία του οποίου αρκετά συχνά συμβουλεύομαι τα βιβλία σας.
Θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσουμε και πάλι είτε μέσω του blog είτε μέσω mail (geokaitsas@yahoo.gr), δεχόμενος και πιο αυστηρή κριτική, που σίγουρα μπορεί να υπάρξει.

Ευχαριστώ
ΚΑΪΤΣΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ, ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΡΥΝΗ ΚΑΛΥΜΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΚΑΤΑΡΤΗΣΑΤΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ!
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Λησμόνησα να σας αναφέρω το e-mail μου, που είναι: thanasis1kal@yahoo.gr
Αθανασίου Αθανάσιος

Ανώνυμος είπε...

eimai mathitria kai ta sxediagrammata sas mou fainontai para poli kala!!!!den kano kapoia epipleon mathimata stin istoria k tha ithela an sas einai eukolo na mou ta steilete! to email m einai stalitsa4ever@hotmail.com

sas euxaristo poli!!

Ανώνυμος είπε...

καλησπέρα σας!
θα ήθελα αρχικά να σας συγχαρώ για την εξαιρετική δούλεια που έχετε κανει.πιστέψτε με πως πετάω απο την χαρα μου,που βρήκα τα σχεδιαγραμματα σας,μιας και η ιστορια δεν ειναι και το καλυτερο μου...
Επίσης,θα ήθελα να σας παρακαλεσω να μου στειλετε κι εμένα τα σχεδιαγράμματα.το mail μου ειναι:flora_arolf5@hotmail.com

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ,
ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΩ "ΔΑΣΚΑΛΕ". ΕΙΜΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΡΩ ΑΦΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ, ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΚΑΘΕ "ΠΟΝΗΜΑ" ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΛΗΣΜΟΝΩΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΙΧΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΙΘΟΥΣΩΝ, ΑΠΟ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΜΟΙΒΕΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΗ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ, ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ LENTIJOANNA@HOTMAIL.COM ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΩ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΤΕ ΑΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΛΕΝΤΗ ΙΩΑΝΝΑ, ΡΟΔΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Kε Καίτσα,

Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να σας συγχαρώ για την εξαίρετη δουλειά σας και για το λειτούργημα που κάνετε. Είμαι 28 ετών και φέτος μετά από 10 χρόνια θα δώσω πάλι πανελλήνιες! Προσπαθούσα να βρω τρόπους να μελετήσω την ιστορία, αλλά δυστυχώς λόγω περιορισμένου χρόνου (καθ' ότι εργάζομαι) δεν μπορούσα να αφιερώσω πολλές ώρες. Μελέτησα από τις σχεδιαγραμματικές παρουσιάσεις σας και είδα ότι μου είναι πολύ πιο εύκολο να κατανοήσω και εν τέλει να μάθω το μάθημα. Θα το εκτιμούσα πολύ αν μου αποστέλατε κι εμένα τις σημειώσεις σας διότι σε, περίπου, ένα μήνα δίνω και έχω αγχωθεί..

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας και για την υπέροχη δουλειά σας που τόσο απλόχερα μας παραθέτετε..

Με σεβασμό,

Γεωργία

Ανώνυμος είπε...

Παρέλειψα να σας αφήσω το e-mail μου: georgia_kvr@yahoo.gr

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Καιτσα συγχαρητηρια για την δουλεια σας...αν και προερχομενος απο τον κλαδο των θετικων επιστημων (σαν φυσικος) θα μπορουσατε να μου αποστειλετε στο e-mail μου τα διαγραμματα σας ωστε να τα δωσω στην κοπελα μου που εχει ελαχιστο χρονο στη διαθεση της για τις εξετασεις και πιστευω θα βοηθηθει πολυ απο την δουλεια σας....θα σας ημουν υποχρεος!!!!και παλι συγχαρητηρια!!!!ακουσα τις ηχογραφησεις σας και εντυπωσιαστηκα απο την ορεξη σας για δουλεια!!!και παλι μπραβο!!!!!σας παραθετω το e-mail μου ---> lu1s3nrique@hotmail.com

σας ευχαριστω εκ των προτερων...

Κλαδακης Αγγελος

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΚΑΙΤΣΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ.(e_fo_ula@hotmail.com) ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΚΑΒΑΛΑ

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Κυριε Καιτσα,
τα διαγράμματα σας ειναι πολυ χρήσιμα αλλα κυρίωσ και οι ηχογραφήσεισ διοτί μόνο ακούγοντασ κάποιον εγω μπορώ να μάθω το μάθημα...
μήπωσ ειναι εύκολο να βάλετε το εικονίδιο και για την εκτύπωση στα υποκεφάλαια 2 και 3 του πρώτου κεφαλαίου;

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Καιτσα με τη σειρα μου και γω θα ηθελα να σας εκφρασω τα συγχαρητηρια μου για την εξαιρετικη δουλεια σας.Πιστευω πως θα αποτελεσει χρησιμο εργαλειο για την προετοιμασια της κορης μου.Παρακαλω μπορειτε να μου στειλετε τα σχεδιαγραμματα και τους χρονολογικους πινακες?(d_imkars@hotmail.com)Σας ευχαριστω εκ των προτερων.Γιωργος (Πατρα)

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Καϊτσα, η δουλειά σας φαίνεται πως είναι φτιαγμένη με μεράκι και πολλή αγάπη για το αντικείμενο. Να σας δώσω κι εγώ με τη σειρά μου συγχαρητήρια! Είμαι 29 χρονών, εκπαιδευτικός και εργάζομαι ιδιωτικά στην αποκατάσταση μαθησιακών δυσκολιών στην Αθήνα. Μετά από τόσα χρόνια αποφάσισα να ξαναδώσω πανελλήνιες, με σκοπό το δεύτερο πτυχίο να μου δώσει περισσότερες γνώσεις πάνω στο αντικείμενό μου. Τα σχεδιαγράμματά σας είναι σίγουρο ότι θα με βοηθήσουν στην προετοιμασία μου. Θα ήθελα να σας ζητήσω να μου τα στείλετε στο mail μου eva_k27@yahoo.com
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Καλή συνέχεια στο έργο σας!

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΚΑΙΤΣΑ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΔΙΑΡΓΑΜΜΑΤΑ ΣΕ e-mail; (ΤΟ e-mail ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ifigenia_94@hotmail.com)

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Καϊτσα, συγχαρητηρια για την εξαιρετική δουλειά. Είμαι μαθήτρια της γ λυκείου στη θεωρητική κατεύθυνση και θα ήθελα να σας ζητήσω να μου στείλετε κι εμένα τα σχεδιαγράμματα του μαθήματος της ιστορίας γιατί με βοηθούν πολύ στο διάβασμά μου. Το e-mail μου είναι: gre_dos@hotmail.com. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Γρηγορία.

Ανώνυμος είπε...

πολύ καλή δουλειά. Τύπωσέ την σε βιβιλίο. Θα μπορούσες να αφήσεις ελεύθερη την εκτύπωση, για να έχω μια πιο οργανωμένη δουλειά.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σας και συγχαρητήρια για την υπέροχη ιστοσελίδα. Πιο πολύ σας συγχαίρω για τη γενναιοδωρία και την ανιδιοτελή σας δράση!! Θα ήθελα , αν μπορείτε, να αποστείλετε και σε μένα τα σχεδιαγράμματά σας!! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή συνέχεια στο πραγματικά αξιέπαινο έργο σας! Το e-mail μου είναι dedosdimos@yahoo.gr.

mitsos είπε...

Πολή καλή η δουλειά σας συγχαρητήρια! Αν μπορούσατε να μου στείλετε τα σχεδιαγράμματά σας της ιστορίας θεωρητικής κατεύθυνσης στο e-mail μου snas35@hotmail.gr

Σας ευχαριστώ γιατί θα βοηθηθώ στη μελέτη μου

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κύριε Καϊτσα,

συγχαρητήρια για την θαυμάσια δουλειά σας!Είμαι φιλόλογος και στο σχολείο που διδάσκω τα παιδιά θα έβρισκαν πολύ ενδιαφέροντα τα σχεδιαγράμματα σας.Θα σας ήταν εύκολο να μου στείλετε το υλικό μέσω e-mail; Το e-mail μου είναι info@parofolk.gr

Mε τιμή,

Λ. Μενέγος

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΪΤΣΑ.
ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟ mail: liba9@live.com. ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΙΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα κι από εμένα κύριε Καϊτσα.Είμαι μαθήτρια Γ' λυκείου,θεωρητικής κατεύθυνσης.Θα ήθελα,αν μπορείτε,να μου αποστείλετε τα σχεδιαγράμματα γιατί είναι ιδιαίτερα βοηθητικά για την εμπέδωση της θεωρίας.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,καλή συνέχεια στο αξιολογο έργο σας.
E-mail:mariandred28@hotmail.com

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Καϊτσα, κάνατε εξαιρετική δουλειά! Θα μπορούσατε να μου επιτρέψετε την εκτύπωση ή να μου στείλετε τα σχεδιαγράμματα στο e-mail evita_nolka@yahoo.gr ; Σας εύχομαι καλή συνέχεια...

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα:Συγχαρητηρια για την καταπληκτικη δουλεια σας..Ειναι η δευτερη χρονια που αναλαμβανω ιστορια και προσπαθω να κανω ο,τι καλυτερο μπορω.θα μπορουσατε να μου επιτρεψετε την εκτυπωση ή να μου στειλετε να σχεδιαγραμματα στο e-mail anna_voumvou@hotmail.com.Επισης, αν σας ειναι ευκολο να μου προτεινετε βοηθηματα για πηγες.
Ευχαριστω εκ των προτερων.Καλη συνεχεια στο αξιολογο εργο σας

Ανώνυμος είπε...

κ. Καϊτσα .

Μεχρι σημερα πιστευα οτι ειχα καλα σχεδιαγραμματα για την διδασκαλια της Ιστοριας .
Προφανως εκανα λαθος .
Συγχαρητηρια για την δουλεια που κανατε.
Θα σας ημουν ευγνωμων , αν μου στελνατε τα σχεδιαγραμματα στο παρακατω email : vangos333@yahoo.gr
Ευχαριστω εκ των προτερων ,

Μιχαηλιδης Βαγγελης
Ροδος

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σας, δεν ξέρω πως να σας ευχαριστήσω, με σώζετε αυτή τη στιγμή γιατί γράφω ιστορία αύριο κι έχω ξεχάσει το βιβλίο στο σχολείο!
Εξαιρετική δουλειά!!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σας,

έχω ξαναστείλει γράμμα για την ενεργοποίηση εκτύπωσης στα: προσφυγικό, κρητικό, ποντιακό αλλά δεν έλαβα απάντηση.
Σας παρακαλώ, αν είναι δυνατό να έχω αυτή τη δυαντότητα πάνω σ΄αυτό το εξαιρετικό υλικό. Αν όχι το e mail είναι parofolk@otenet.gr

Λ. Μενέγος
Πάρος

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΚΑΙΤΣΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Χαίρετε! Έχω επικοινωνήσει μαζί σας ζητώντας αντίγραφο της εξαιρετικής δουλειάς σας αλλά δεν έλαβα απάντηση. Σήμερα παρουσίασε πρόβλημα η σελίδα και σας ξαναγράφω (εμφανίζει σφάλμα) Θα χαρώ να επικοινωνήσω μαζί σας.

mloupidou@windowslive.com

Ανώνυμος είπε...

συγχαρητήρια πολύ καλή δουλειά...με βοηθάει πολύ στο διάβασμα μου...σας ευχαριστούμε !!! :)

Ανώνυμος είπε...

πολυ καλη δουλια ... μπραβο.
αλλα να εκτυπονουμε κιολας

Ανώνυμος είπε...

σε παρακαλω αν μπορεις να στηλεις το υλικο γιατι ετοιμαζομε για πανελληνιες και μου ειναι πολυ καλη δουλεια

giannistoutounis@yahoo.gr

Ανώνυμος είπε...

καλησπέρα σας! Συγχαρητήρια για τη δουλειά σας! Είναι εφικτό να μου αποστείλετε τα σχεδιαγράμματά σας στο email μου: amleo123@otenet.gr ; και τις ηχογραφήσεις σας; ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων....

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας... ειμαι μαθητρια τησ τριτης λυκειου απο κερκυρα κ τα σχεδιαγραμματα σας που χρησιμοποιώ στο φροντιστηριο μου ειναι ιδιαιτερα χρήσιμα!! θα ηθελα ομως εαν μπορειτε να μου στειλετε στο e-mail: maria_saita@hotmail.com καποιες ερωτησεις που να μ βοηθησουν στα μαθηματα κ στις πανελληνιες εαν εχετε κ μπορείτε βεβαια

Ανώνυμος είπε...

Kε Καίτσα,

Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να σας συγχαρώ για την εξαίρετη δουλειά σας.Θα το εκτιμούσα πολύ αν μου αποστέλατε κι εμένα τις σημειώσεις σας. e-mail: euhstam@gmail.com (Ενδιαφέρομαι κυρίως για τους ορισμούς και τους χρονολογικούς πίνακες.)

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας και για την υπέροχη δουλειά σας.

Με σεβασμό,
Ευδοξία

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Κάιτσα,

Συγχαρητηρια για την εξαιρετη δουλεια σας!Θα σας παρακαλουσα εαν φυσικα μπορειτε να μου στελνατε ο,τι επιπλεον ή επεξηγηματικο υλικο έχετε για κάθε κεφάλαιο της ύλης( dimitrakos_a@yahoo.gr )!!είμαι υποψηφιος φετος και αφου η ιστορια ειναι το αγαπημενο μου μαθημα ευελπιστω με την καταλληλη υποστηριξη να γράψω ικανοποιητικα!!
Σας ευχαριστς εκ των προτερων!!

Με σεβασμό
Δημήτρης

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Κΐτσα

Συγχαρητήρια για τ η δουλειά σας και σας ευχαριστούμε που ενδιαφέρεστε και μας βοηθάτε στο δύσκολο και ψυχοφθόρο έργο μας. Σαν (απελπισμένη) μαθήτρια της Γ Λυκείου θα το εκτιμούσα πολύ αν μπορούσατε να μου στείλετε τα σχεδιαγράμματα όλων των ενοτήτων. (Ελπίζω να μην ζητάω πολλά.) Το e-mail μου: eudoxias@windowslive.com

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Καιτσα η δουλεια σασ ειναι καταπληκτικη και προσωπικα με εχει βοηθησει πολυ για αυτο θα ηθελα αν μπορουσατε να μου στειλετε τα παντα αν δεν σασ κανει κοπο φυσικα. το mail μου ειναι lampridoudespoina@gmail.com .

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Κΐτσα καλησπέρα σας,
επειδή με ενδιαφέρουνε τα σχεδιαγραμματά σας και πιστεύω οτι θα βοηθήσουνε τους μαθητές μου. Παρακαλώ αν γινεται να ενεργοποίησετε την εκτύπωση η να μου τα αποστείλετε στο μαιλ μου dimitrisdraganas@yahoo.gr.

nefeli είπε...

kalispera..tha mporousate na valete se ola ta mathimata tin epilogi tis ektyposis.mou einai pio eykolo na diavaso apo edo afoy prota ta ektyposo. i na mou ta aposteilete sto mail mou joannashtogu@gmail.com. eyxaristo!

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΚΑΙΤΣΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,Η ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΟΛΗ ΣΤΟ MAIL ΜΟΥ agriogatos7@yahoo.gr, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΚΑΪΤΣΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ,ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΜΟΥ, ΑΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟ email giota0475@yahoo.gr
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
ΓΙΩΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα. Έχω επικοινωνήσει και στο παρελθον μαζί σας. Θα ήθελα, αν είναι δυνατόν, να μπορούσα να έχω πρόσβαση στα σχεδιαγράμματα όλων των ενοτήτων ενόψει της επανάληψης όλης της ύλης. Και πάλι σας ευχαριστώ και σας συγχαίρω για τη θαυμάσια προσπάθειά σας. Η ηλεκτρονική μου διεύθυνση είναι kostaskoui@hotmail.com

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας!
επειδή έχω ένα είδος δυσλεξίας και τα σχεδιαγράμματα σας με έχουν βοηθήσει πολύ θα ήθελα να ενεργοποιήσετε την επιλογή της εκτύπωσης σε όλα τα σχεδιαγράμματα της ιστορίας,
σας ευχαριστώ πολύ.

Ανώνυμος είπε...

το e-mail μου είναι kostasmazdarx8@yahoo.gr

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΚΑΙΤΣΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ..ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ Τ ΥΛΙΚΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΡΚΕΤΑ..ΑΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΜΕ ΤΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ:-(ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ..ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΘΗΝΑ???

Ανώνυμος είπε...

κυριε καιτσα καλησπερα σασ η εμμανουελα ειμαι παλι,σασ παρακαλω απαντηστε μ γτ ειναι πολυ σημαντικο για εμενα...ευχαριστω πολυ εκ των προτερων...

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Καΐτσα,
συγχαρητήρια για την καταπληκτική εργασία που πραγματοποιήσατε. Είμαι εκπαιδευτικός φιλόλογος σε Λύκειο στην περιφέρεια και θα ήθελα να μου αποστείλεται σε e-mail την εργασία σας (σχεδιαγράμματα, πίνακες και ακουστικό υλικό). Έχω μαθητή με προβλήματα όρασης και πιστεύω ότι θα βοηθηθεί σημαντικά με το σύνολο της προσπάθειάς σας. Το e-mail μου είναι kotzabas@yahoo.gr.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και πάλι συγχαρητήρια για την αξιολογότατη δουλειά σας.
ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΙΔΟΥ ΘΕΑΝΩ

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Καΐτσα,είμαι μαθήτρια της Γ' Λυκείου και οι ηχογραφήσεις σας με βοηθάνε πάρα πολύ! Θα σας παρακαλούσα,α έχετε τη ευγενή καλοσύνη και τον χρόνο,να μου τις στέλνατε στο προσωπικό μου email (evaki99@windowslive.com) Ευχαριστώ πολύ! Και πάλι συγχαρητήρια για την απίστευτη δουλειά που έχετε κάνει.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Καΐτσα,είμαι μαθητής και προετοιμάζομαι για τη Γ' Λυκείου Θα σας παρακαλούσα,να μου στέλνατε τις ηχογραφήσεις σας που θα με βοηθήσουν πολύ διότι αντιμετωπίζω πρόβλημα στην αποστήθιση λόγω δυσλεξίας!
Το προσωπικό μου email είναι "jamespanatha@hotmail.gr" Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Unknown είπε...

Κύριε Καΐτσα, θα ήθελα να βάλετε την επιλογή να κατεβάσω ή να κάνω εκτύπωση την πρώτη ενότητα. Σας ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

κ.Καϊτσα πολυ καλη δουλεία!
ειμαι μαθητρια της γ' λυκειου και με βοηθουν πολυ τα σχεδιαγράμματα σας.. θα ηθελα σας παρακαλω να μου τα στειλετε στο e-mail ( kwnna266@yahoo.gr) Ευχαριστω!

elena είπε...

κ.Καϊτσα θα σας ήμουν υπόχρεη αν μπορούσατε να μου στέλνατε τα σχεδιαγράμματα σας,θα μου ήταν παρά πολύ χρήσιμα. "pilinosmou@yahoo.gr"
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ανώνυμος είπε...

Κ.Καϊτσα,
απιστευτα καλη δουλεια!!
οι ηχογραφησεις δεν ακουγονται ομως ολες..
γιατι;μονο σε εμενα συμβαινει αυτο;
σας παρακαλω ας μου απαντησει καποιος.. ευχαριστω!!

Ανώνυμος είπε...

Κ.Καϊτσα
ειμαι μαθητρια της γ' λυκειου και με βοηθουν πολυ τα σχεδιαγράμματα σας.. θα ηθελα σας παρακαλω να μου τα στειλετε στο e-mail (korinaki.19951995@gmail.com)

Κατερίνα είπε...

Γειά σας κύριε Καιτσα
οι ηχογραφήσεις σας με βοηθούν πολύ στη μελέτη μου και στηνεπίδοση μου. Ανείναι δυνατόν μπορειτε να τις στειλετε στο e-mail μου το οποίο είναι: katerinahatzinikolaou@yahoo.com
Ευχαριστώ πολύ

Monster είπε...

Γεια σας κυριε Καιτσα, παω τριτη λυκειου και θα δωσω πανελληνιες. Εχω μεγαλο αγχος ραι εκτος απο μαθηματα φροντιστηριου ψαχνω και στο ιντερνετ για βοηθεια. Σας ευχαριστω για τα διαγραμματα σας, αλλα μηπως μπορειτε να στελετε με μαιλ τα αουδιογραμματα σε μορφη μπ3, η οτι τελος παντων ειναι? Θα σας ειμουν ευγνομων/ anna.jasalice@gmail.com

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα κυριε Καιτσα.ειμαι συναδελφος σας στην ιδιωτικη εκπαιδευση και σας συγχαιρω ειλικρινα για την αψογη δουλεια σας!!!!σας ειναι ευκολο να μου στειλετε τα διαγραμματα στo e-mail μου georgia.k10@hotmail.gr
ευχαριστω!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Καϊτσα, συγχαρητήρια για τη δουλειά σας. Τα διαγράμματα των μαθημάτων είναι εξαιρετικά, γι' αυτό θα σας ήμουν ευγνώμων αν μπορούσατε να μου τα στείλετε στο προσωπικό μου email: mona1900@yahoo.com

Σας ευχαριστώ πολύ

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!! ΕΙΜΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ Μ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΤΟΥ 20 ΑΙΩΝΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!
( little_slicker95@windowslive.com )

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας.... Συγχαρητηρια για το site σας, βοηθαει πολυ, Θα ηθελα να σας ρωτησω ομως αν ειναι ευκολο να μου στειλετε στο email το ακουστικο υλικο γτ δυστυχως δεν ακουγεται online και θα ταν ευκολοτερο ετσι.... Ευχαριστω εκ των προτερων!!

Ανώνυμος είπε...

Ένα έχω να σας πω, μπράβο σας για την εξαιρετική δουλειά που έχετε -και εξακολουθείτε να- κάνετε!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΪΤΣΑΣ είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Η νέα προσπάθεια δεν είναι ακόμη ολοκληρωμένη. Διακρίνονται όμως, πιστευω, τα νέα βασικά χαρακτηριστικά της. Ελπίζω να αποτελέσει ενα χρήσιμο βοήθημα για τον μαθητή της Θεωρητικής κατεύθυνσης

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Καιτσα, λόγω των αλλαγών στον ιστοτοπο σας δεν μπορώ να κατεβάσω τις ηχογραφήσεις. Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα αν μπορούσατε να μου τις στείλετε στο παρών email: nick_bookworm@windowslive.com Σας ευχαριστώ εκ των προτερών για την πολύ καλή δουλειά που έχετε κάνει και για τον χρόνο σας.

Ανώνυμος είπε...

Θερμά συγχαρητήρια και από μένα για τον κόπο, το χρόνο και κυρίως το μεράκι σας! Είστε από τους συναδέλφους που τιμούν τον κλάδο μας που τόσο βάλλεται(και δυστυχώς όχι πάντα άδικα) τα τελευταία... πολλά χρόνια. Το αίτημα μου δεν είναι πρωτότυπο: θα ήθελα κι εγώ, όπως και τόσοι άλλοι να μου στείλετε το εξαιρετικό υλικό σας, για να το αξιοποιήσω στο σχολείο που διδάσκω, σε ένα ορεινό χωριό της Κρήτης, τα Ανώγεια. Είμαι σχετικά νέα συνάδελφος και θεωρώ ότι θα μου είναι πραγματικά πολύτιμο. Το email μου είναι vassomos@yahoo.gr. Εύχομαι από καρδιάς καλή συνέχεια στο έργο σας και να σας οδηγεί πάντα σε αυτό η αγάπη που τόσο σας εμπνέει να δημιουργείτε μικρά θαύματα για τους μαθητές σας, που δεν περιορίζονται σε μία σχολική αίθουσα...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Με εκτίμηση,
Β.Μ.

antigoni είπε...

Κύριε Καιτσα, συγχαρητήρια για τον κόπο σας! Τα διαγραμματα σας ιδιαιτερα χρησιμα στην μελετη του συγκεκριμενου μαθηματος. Για αυτον τον λογο θα με βοηθουσατε αν ενεργοποιουσατε την επιλογη της εκτυπωσης τους η' αν μου τα στελαντε στο παρακατω email: nantigoni71@gmail.com
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Καϊτσα η δουλεία σας είναι εξαιρετικότατη. Είμαι εκπαιδευτικός και θα ήθελα να μου στείλετε την δουλεία σας στο παρακάτω mail:
kotzabas@yahoo.gr
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Θ.Κ.

Δεσποινίς Βατόμουρο είπε...

Καλησπέρα σας Κύριε Καϊτσα, τα διαγράμματά σας είναι εξαιρετικά.Θα ήθελα αν σας είναι εύκολο να μου πείτε αν μπορώ να κατεβάσω αυτά τα αρχεία γιατί δεν βρήκα κάποια ενεργοποιημένη επιλογή ή αν γίνεται να μου τα στείλετε στο e-mail: bibliofrikarios@gmail.com

Θα το εκτιμούσα πολύ!
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι συγχαρητήρια!
Α.Κ.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Καϊτσα, καλησπέρα! Ειμαι η Χαρά Μυλωνάκη και μένω στην Σύμη ένα νησάκι δίπλα στην Ρόδο! Είμαι θεωρητική κατευθύνση και μόλις άρχισα καλοκαιρινά μαθήματα. Τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα εδώ για αυτό έψαξα στο ιντερνετ για κάποιο καλύτερο υλικό και κάπως έτσι βρήκα την ιστοσελίδα σας. τα διαγράμματά σας είναι τέλεια.Θα ήθελα αν μπορείτε να μου στείλετε το αρχείο στο e-mail μου (harissa96@hotmail.com) γιατί όπως είναι λογίκο δεν μπορώ να είμαι κατά όλη την διάρκεια του διαβάσματος μου μπροστά στον υπολογίστη!Ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων!

Χαρά Μυλωνάκη

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Καιτσα, συγχαρητήρια! Η δουλειά σας είναι καταπληκτική και εξαιρετικά χρήσιμη για την μελέτη του συγκεκριμένου μαθήματος. Για αυτόν τον λόγο θα σας παρακαλούσα αν μπορούσατε να ενεργοποιήσετε την επιλογή της εκτύπωσής τους ή αν μου τα στέλνατε στο παρακάτω email: efistat@yahoo.gr
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Διαβάστε περισσότερα: http://kaitsas.blogspot.com/2009/11/blog-post_09.html#ixzz2XDz1zNul
Under Creative Commons License: Attribution

ανωνυμη είπε...

Κε Καίτσα η δουλεια σας ειναι καταπληκτικη για μας τους ακουστικους τυπους. Θα το εκτιμουσα αν μπορουσατε να στειλετε τα αρχεια ηχογραφησεων σε mp3 και τα σχεδιαγραμματα σας στο mail μου. evangeline.pischo@yahoo.com. Σας ευχαριστω.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια για την υπεροχη δουλεια σας θα ηθελα αν σας ειναι ευκολο να μου αποστειλετε τα σχεδιαγραμματα στο eftihiavek@hotmail.com . Σας ευχαριστω εκ των προτερων

Γιούλη είπε...

Θερμά συγχαρητήρια για την αξιοζήλευτη προσπάθειά σας!Θα επιθυμούσα κι εγώ το υλικό!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
(yiouly1987@hotmail.com)

Ανώνυμος είπε...

kirie kaitsa,therma sygxarithria!!!!!! einai aksiozhleyto to yliko sas..tha mporousa na exw ta diagrammata kai tous orismous sto mail mou? olga.kast@hotmail.com
me sevasmo,eyxaristw ek twn proterwn!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Καϊτσα συγχαρητήρια για την καταπληκτική σας δουλειά. Είμαι υποψήφιος και θας ήμουν ευγνώμων αν μου στέλνατε το υλικό των διαγραμμάτων στο e-mail simita@otenet.gr
Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα κύριε Καίτσα, θερμα συγχαρητηρια για την δουλειά σας, ειμαι και γω συνάδερφος, απόφοιτος του τμηματος ιστοριας και αρχαιολογιας στο Ε.Κ.Π.Α. Θα ηθελα πολυ να λαβω τις σημειωσεις στο mail μου

Ανώνυμος είπε...

Kε Καΐτσα καλησπέρα,
είμαι "φρέσκια" συνάδελφος από την Αθήνα. Θεωρώ την προσπάθειά σας εντυπωσιακή και θα το εκτιμούσα πολύ εαν μου αποστέλλατε τις σημειώσεις σας στο e-mail μου: spantel86@gmail.com.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας κυριε Καιτσα!υπαρχει τροπος να κατεβασω τα μαθηματα σε ακουστικη μορφη!
ευχαριστω πολυ!!!

Ανώνυμος είπε...

*ακουστικη μορφη;;;

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Καΐτσα,
Θερμά συγχαρητήρια για την εμπεριστατωμένη και κατατοπιστική παρουσίαση του σχολικού βιβλίου! Είμαι μια συνάδελφος απο τα Ιωαννινα και διδάσκω στο σχολείο 15 χρόνια. Η δουλειά σας ειναι πολυ προσεγμένη κι έχει γίνει με μεράκι για την ιστορια, για τη διδακτική της στο σύγχρονο σχολείο,που ταλανίζεται κι αυτό λόγω οικονομικής κρίσης και με αγάπη για τους μαθητές που καλούνται να τη μελετήσουν!
Θα ήμουν ιδιαίτερα ευγνώμων, αν μου στέλνατε το υλικό προκειμένου να το χρησιμοποιήσω στο σχολείο μου, με την άδεια σας ! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Το mail μου : popi.paila@yahoo.gr

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Καϊτσα
Συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά σας! Θα σας ήμουν ευγνώμων αν μου στέλνατε το πολύτιμο υλικό σας. Διδάσκω πρώτη φορά την ιστορία κατεύθυνσης σε ΓΕΛ του κιλκίς και τα σχεδιαγράμματά σας είναι πολύτιμα για μένα μα και τους μαθητές.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
vivitsa@hotmail.com

Ανώνυμος είπε...

Ξέρω ότι δεν είμαι ο πρώτος και φυσικά ούτε ο τελευταίος αλλά πρέπει να σας επισημάνω πόσο καλή δουλειά κάνατε με το αρχείο σας, Φέτος δίνω και το χρησιμοποιώ συμπληρωματικά...αν γίνεται θα ήθελα και εγώ να μου στείλετε το υλικό σας στο email μου : soufis@windowslive.com ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Με τη σειρά μου θα ήθελα να σας συγχαρώ για την αξιόλογη δουλειά σας καθώς και για την ανιδιοτέλεια που σας χαρακτηρίζει, μιας και χωρίς δισταγμό επιτρέπετε τη χρήση του υλικού σας.Με τη σειρά μου λοιπόν, θέλω να σας παρακαλέσω να μου το αποστείλετε στο mail nastas76@yahoo.com και να ζητήσω την άδειά σας να το χρησιμοποιήσω.Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Unknown είπε...

Καλημέρα σας προσπαθω να βοηθησω την κορη μου που δινει πανελλαδικες εξετασεις και θα σας παρακαλούσα αν μπορειτε να μου
στείλετε σε εκτυπώσιμη μορφη αυτο το αρχείο, το email μου ειναι vbouga@gmail.com Σας ευχαριστω εκ των προτερων και συγχαρητηρια για την δουλεια σας.

VeronikiTs είπε...

Γεια σας! Είμαι μαθήτρια της Β' Λυκείου και στο φροντιστήριο που πηγαίνω έχουμε αρχίσει ήδη να ασχολούμαστε με το αντικείμενο της ιστορίας της Γ' Λυκείου! Μπορώ να πω ότι τα συγκεκριμένα σχεδιαγράμματα με βοηθούν πάρα πολύ στην ευκολότερη εκμάθηση του περιεχομένου της ιστορίας, παράλληλα επίσης δεν παραλείπουν ούτε μια λέξη από το σχολικό βιβλίο! Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για όλα και για τον χρόνο που διαθέσατε για την συγγραφή των παραπάνω σημειώσεων! Αν θα μπορούσατε θα με ενδιέφερε να λάβω με e-mail τα σχεδιαγράμματα για να μπορώ να τα βρίσκω πιο εύκολα και να είμαι σίγουρη ότι αν αποκλειστεί η πρόσβαση στο παρόν blog ότι τα τα έχω αποθηκεύσει! Το e-mail μου είναι: veronikitschania@yahoo.com Ευχαριστώ πολύ!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Καϊτσα συγχαρητηρια για την δουλειά σας!Μακάρι να είχαμε όλοι τις ικανότητες σας!Είμαι εκπαιδευτικός και θα ήθελα να αξιοποιήσω το υλικό σας για να ενισχύσω την προσπάθεια των μαθητων μου στην ιστορια κατεύθυνσης.Θα εκτιμούσα αν μου στελνατε τα διαγραμματα όλων των κεφαλαίων στο e-mail μου aristeasakka@yahoo.gr .Σας ευχαριστώ προκαταβολικά

Katerina είπε...

Συγχαρητήρια και από μένα!
Η δουλειά που έχετε κάνει είναι εξαιρετική! Θα σας παρακαλούσα να μου στείλετε κι εμένα το υλικό...
Ευχαριστώ πολύ!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα. Συγχαρητήρια για τη δουλειά σας. Θα ήθελα αν είναι δυνατόν να μου στείλετε στο e-mail μου (xrisa1996@hotmail.com) τις ηχογραφήσεις. Ευχαριστώ πολύ!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για τη δουλειά σας! Πραγματικά εξαιρετική και χρήσιμη για εμάς που δίνουμε πανελλήνιες!Αν είναι εύκολο μπορείτε να μου στείλετε το υλικό αυτό στο e-mail μου (xarisss96@hotmail.com)?Ευχαριστώ πολύ!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Καϊτσα συγχαρητηρια για την δουλειά σας και για τον χρονο που αφιερωσατε για να μας διευκολυνετε ! Αν σας ειναι ευκολο, θα σας παρακαλουσα να μου στειλετε το αρχειο αυτο στο email μου (eugmarios@gmail.com) Σας ευχαριστω εκ των προτερων!

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετική δουλειά! Συγχαρητήρια! Δίνω σε τρεις ημέρες. Θα σας παρακαλούσα αν μπορέσετε να μου τα στείλετε σε mail για να τα εκτυπώσω. Βοηθάνε πολύ στην απομνημόνευση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δανάη (danahxdada@hotmail.com)

Ανώνυμος είπε...

Η καλύτερη δουλειά που έχω δει για το μάθημα της ιστορίας!!! Τα θερμά μου συγχαρητήρια! Θα σας παρακαλούσα να μου στέλνατε και εμένα τη δουλειά σας για να μπορέσω να τα εκτυπώσω.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Το mail μου : s.ziata@yahoo.gr

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σας!Συγχαρητήρια για την πολύ σπουδαία δουλειά σας. Είμαι συνάδελφος σας και θα σας παρακαλούσα αν γίνεται να στείλετε το υλικό σας και στο δικό μου mail (aggeli.val@gmail.com) προκειμένου να το χρησιμοποιήσω βοηθητικά στα μαθήματά μου.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αγγελή Ειρήνη Βαλεντίνα

Unknown είπε...

Κύριε Κα'ί'τσα πραγματικά πολύ ενδιαφέρον το ιστολόγιό σας. Διδάσκω 7 χρόνια ιστορία κατεύθυνσης και ανάλογη δουλειά δεν έχω ξανασυναντήσει. Είμαι από Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης και διδάσκω όλα αυτά τα χρόνια σε δύο φροντιστήρια. Δε θα διαφοροποιηθώ από τους προηγούμενους συναδέλφους. Θα μ' ενδιέφερε η αποστολή των σημειώσεων σας στο προσωπικό μου e-mail. Συγχαρητήρια για την καταπληκτική σας δουλειά! Εύχομαι πάντα επιτυχίες!!! mpoumpou_soti@hotmail.com Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Μαρία Καλαμβόκη είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Μαρία Καλαμβόκη είπε...



Κύριε Κα'ί'τσα,παρά το γεγονός του οτι είμαι σχετικά νέα εκπαιδευτικός,θαύμασα το πόνημα σας και θέλησα και γώ να σας συγχάρω προσωπικά , οπως και οι υπόλοιποι συνάδελφοι στα παραπάνω σχόλια!Εργάζομαι στην ιδιωτική εκπαίδευση με τις όποιες δυσκολίες και απαξίωση , την χαρακτηρίζουν στις μέρες μας άλλα πάντα με κίνητρο την αγάπη για τα παιδιά,προσπαθώ να "επιβιώσω"!Θα ήθελα και γώ να σας παρακαλέσω,αν ει δυνατον ,να λάβω στο mail μου ,τις καταπληκτικες σημειώσεις σας,(σχέδια-χαρτες-ορισμούς,οτιδήποτε) γιατί ήδη με αυτη την μορφή νιωθω πως με βοήθησαν πολύ,αν και είμαι εξαιρετικά αγχώμενη γιατί πρωτη φορά ανέλαβα προετοιμασία για κατεύθυνση και δεν έχω ακόμα αξιόλογο υλικό και εμπειρία!!Ευχαριστώ και πάλι..το mail μου είναι
mairikal7@gmail.com

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Καΐτσα, θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να σας συγχαρώ για την καταπληκτική σας δουλειά. Παρόλο που διδάσκω εδώ και τέσσερα έτη στον ιδιωτικό τομέα, είναι η πρώτη χρονιά που ανέλαβα να διδάξω ιστορία θεωρητικής κατεύθυνσης. Στην προσπάθειά μου να βρω κάποια αξιόλογη βοήθεια μέσω του διαδικτύου ανακάλυψα τη δική σας ιστοσελίδα και εντυπωσιάστηκα. Θα σας ήμουν εξαιρετικά ευγνώμων αν μπορούσατε να μου στείλετε το διδακτικό σας υλικό. Το e-mail μου είναι το dimdelav@gmail.com και κατάγομαι από την Ερέτρια Ευβοίας, όπου και διαμένω στα 28 έτη της ζωής μου. Ευχαριστώ πολύ.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σας! Φέτος θα διδάξω πρώτη φορά σε παιδιά Γ' Λυκείου. Ψάχνοντας για υλικό, ανακάλυψα το blog σας! Συγχαρητήρια και απο μένα!Είναι ό,τι καλύτερο για έναν εκπαιδευτή και για έναν μαθητή σ' αυτήν την δύσκολη προσπάθεια ! Σας παρακαλώ να μου στείλετε το υλικό στο e-mail : anastasia_t24@hotmail.com
Να ξέρετε ότι θα βάλετε το "λιθαράκι" σας για την επιτυχία των παιδιών μας και μόνο γι' αυτο σας είμαι ευγνώμων! Αυτά απο Ρόδο!

Evita είπε...

Καλημέρα σας! Θέλω να δώσω κι εγώ με τη σειρά μου τα συγχαρητήριά μου για την εξαιρετική δουλειά σας! Τα σχεδιαγράμματά σας βοηθούν πάρα πολύ στην κατανόηση του μαθήματος. Θα ήθελα κι εγώ αν γίνεται να μπορέσω να τα έχω στο Evita_chios@hotmail.com Σας ευχαριστώ πολύ και καλό δεκαπενταύγουστο!!

Unknown είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ... ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΑΦΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.. ΤΟ MAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ stellapo@yahoo.gr ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ....

Konstantina K. είπε...

Καλησπέρα κι από μένα! Ονομάζομαι Κωνσταντίνα και εργάζομαι στην ιδιωτική εκπαίδευση. Πραγματικά σας συγχαίρω για την άψογη δουλειά που έχετε κάνει. Εξαιρετικά σχεδιαγράμματα και ορισμοί που βοηθούν στην κατανόηση του μαθήματος. Ιδιαίτερα χρήσιμο υλικό για μαθητές και εκπαιδευτικούς.
Φέτος θα διδάξω για πρώτη φορά Ιστορία Κατεύθυνσης και ομολογώ είμαι ιδιαίτερα αγχωμένη.
Θα σας παρακαλούσα θερμά να αποστείλετε και σε μένα, αν
βέβαια είναι δυνατόν, όλο το υλικό στο e-mail: kw.karatzi@yahoo.gr , καθώς θα ήταν ιδιαίτερα βοηθητικό για μένα και τους μαθητές μου.
Θα σας ήμουν ευγνώμων...
Πολλά συγχαρητήρια! Καλή συνέχεια στο τόσο αξιόλογο έργο σας! Καλή δύναμη!

Ευχαριστώ,
Κωνσταντίνα Κ.

Unknown είπε...

Συγχαρητηρια για την εξαιρετικη δουλεια σας!Αρκετα κατανοητο και βοηθητικό υλικο τοσο για τους εκπαιδευτικους οσο και για τους μαθητές...Είμαι συνάδελφος- ιστορικός και θα ήθελα αν μπορουσατε να μου στειλετε στο mail μου τις σημειωσεις. sofiafourn@gmail.com.
Σας ευχαριστώ εκ των προτερων
Σοφια

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας κ.Καϊτσα. Παραθέτω το mail μου για να μου στείλετε το πολύ χρήσιμο υλικό σας. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Γιάννης

tensalp@hotmail.com

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σας κύριε Καϊτσα,

είμαι φιλόλογος στο Βόλο και θα διδάξω πρώτη φορά το μάθημα της ιστορίας. Βρήκα τις σημειώσεις σας πολύ χρήσιμες τόσο για μένα όσο και για τους μαθητές μου!
Θα ήμουν ευγνώμων αν μου τις στέλνατε στο εμαίλ μου (erili_1984@hotmail.com).
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Unknown είπε...

Συγχαρητήρια για το έργο σας! Είμαι συνάδελφος σας, νέα στον χώρο , και θα με βοηθούσατε πάρα πολύ αν μου στέλνατε στο mail μου τα σχεδιαγράμματα αυτα! (andy.dima@yahoo.gr)

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

Καλησπέρα κύριε Καϊτσά, η δουλειά σας είναι πολύ καλή και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στο διάβασμα μου! Θα ήθελα αν γίνεται να μου στείλετε τα αρχεία στο e-mail μου : marina96@windowslive.com
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ, ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΤΟ e- mail gkefi@hotmail.com. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα σας!!!μπραβο σας, το υλικο σας ειναι παρα πολυ καλο και θα ηθελα να μου το στειλετε στο email μου. (lmaria-89@hotmail.com) Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σας..Συγχαρητήρια για την εξαιρετική σας δουλειά. Είναι πράγματι χρήσιμη και βοηθητική. Θα ήθελα αν μπορείτε να με διευκολύνετε αποστελλοντας το υλικό στο email (npapachristos1@gmail.com). Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Καϊτσά καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για την αξιόλογη δουλειά σας! Είμαι φιλόλογος και διδάσκω την ιστορία κατεύθυσης για πρώτη φορά και οφείλω να ομολογήσω πως η δουλειά σας με βοήθησε πολύ. Εαν δεν σας κάνει κόπο και θελήσετε να μου στείλετε και μενα το υλικό θα το εκτιμούσα δεόντως.Το μαιλ μου ειναι:liveloula86@hotmail.com
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σας, είμαι φιλόλογος και θα ήθελα να μου στείλετε τα σχεδιαγράμματα! Είναι εξαιρετικά! k.soula.t.10-4@hotmail.com
Ευχαριστώ!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σας, έχω τρελαθεί με την δουλειά σας, θα με βοηθούσε πάρα πολύ στην προετοιμασία μου για τις πανελλαδικές το υλικό σας, σας παρακαλώ στείλτε μου στο e-mail μου για να το εκτυπώσω.
d10_n@hotmail.com

Φωτεινή Βλάση είπε...

Ξεκινώντας με τιτάνια τρελή μπορώ να πω προσπάθεια στα 42 μου να δώσω φέτος πανελλαδικές η ιστορία πάντα ήταν και πριν 22 χρόνια και τώρα ο τρομος μου ! και στην μεταμεσονύκτια αναζητήση μου για κάτι που θα με βοηθήσει να ξεστραβωθώ στην ιστορία_ βλέπετε έχω προετοιμαστεί χωρίς απολύτως κανένα φροντηστίριο ή ιδιαίτερο μάθημα_ βρήκα το μπλογκ αυτό! Δεν χρειάζεται να σας πω πως με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στην πρώτη απέλπιδα προσπάθεια να μπω νηπιαγωγική! ΤΑ Συγχαρητήρια για τον καθηγητή αυτό ειναι λίγα και ίσως κλισέ ως έκφραση αλλά πραγματικά το έργο που προσφέρει είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. ΜΑΚΆΡΙ να ακολουθήσουν και άλλοι καθηγητές το παράδειγμα σας και να υπάρξουν παρόμοιες δουλειές!
Σας ευχαριστώ από καρδίας
Η μεγαλύτερη ίσως σε ηλικία "μαθήτρια" του ιστιολογίου σας και να ξέρετε πως αν καταφέρω να τρυπωσω φέτος νηπιαγωγική θα το οφείλω στο θέμα της ιστορίας σε εσάς . Διαφοετικά σίγουρα πια του χρόνου θα σας γράψω εντυπώσεις ως φοιτήτρια πια νηπιαγωγικής. Σας ευχαριστώ και πάλι .
Φαίη Βλάση

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια ,
τα σχεδιάγραμματά σας είναι εξαιρετικά. Είμαι συνάδελφος, νέα στο χώρο και θα σας ήμουν ευγνώμων αν μου τα στέλνατε στο email: dim_theod@hotmail.com.

Ανώνυμος είπε...

κ.Καΐτσά, σας συγχαίρω για την εξαιρετική σας δουλειά και τη γενναιοδωρία σας. Επειδή θα διδάξω πρώτη φορά το μάθημα και ξεκίνησα τη σχετική προετοιμασία, θα ήμουν ευγνώμων αν αποστέλατε το πολύτιμο υλικό σας στη διεύθυνση ef30fil@hotmail.com.Σας ευχαριστώ πολύ.

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα σας κ.καιτσα χρησιμοποιω εδω κ τρια χρονια τ διαγραμματα σας κ οφειλω να σας συγχαρω για τη δουλεια σας!!ομολογω οτι ολοι οι μαθητες μ εχουν γραψει πολυ καλα στην ιστορια χαρη στη δικη σας πολυτιμη βοηθεια!!θ ηθελα να σας ρωτησω αν διαθετετε διαγραμματα κ γ την νεα υλη στις πανελληνιες.(α κεφ)το e-mail μ ειναι georgia.k10@hotmail.gr

Unknown είπε...

Καλησπέρα σας κύριε Καϊτσα και συγχαρητήρια για τη δουλειά σας. Είναι ιδιαίτερα κατατοπιστική και χρήσιμη. Είμαι νέα συνάδελφοςκαι φέτος διδάσκω για πρώτη φορά ιστορία σε ένα φροντιστήριο της Καλαμάτας. Θα ήθελα λοιπόν να μου αποστείλετε στο email μου ( tzeni_kal@hotmail.com ) τα διαγράμματα και τις σημειώσεις σας για να τις επεξεργαστώ και να τις αξιοποιήσω στη διδασκαλία μου. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Καϊτσα, συγχαρητήρια για την εμπνευσμένη δουλειά σας!είμαι συνάδελφος και διδάσκω το μάθημα της ιστορίας σε φροντιστήριο σε επαρχιακή πόλη. Θα σας ήμουν πραγματικά ευγνώμων αν μπορούσατε να μου στείλετε με mail τα διαγράμματα και τις σημειώσεις σας, γιατί πιστεύω ότι πραγματικά είναι πολύτιμοι βοηθοί στην προσπάθεια των παιδιών. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε κάνει αντίστοιχη δουλειά και για την καινούρια ύλη που προστέθηκε και για την ιστορία γενικής γ λυκείου!Το email μου είναι despoinakyr@gmail.com. Συγχαρητήρια και πάλι! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΚΑΪΤΣΑ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΦΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΥΡΟ ΚΑΙ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΟ ΣΑΣ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ! ΕΙΜΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Η ΝΟΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΔΙΑΙΡΕΣΗΣ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΛΑΓΙΟΤΙΤΛΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ, ΚΑΤΑΝΟΗΣΑ ΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΩ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΡΙΖΑ ΜΟΝΟ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΝΑ ΕΞΟΙΚΕΙΩΘΩ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΧΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ "ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ", ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΟΤΑΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑ ΛΙΓΟ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΑΒΟΛΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΑΝ ΕΝΤΟΠΙΖΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΔΥΟ Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ, ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΦΡΑΣΗ. ΜΟΛΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΙΚΡΙΣΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ Η ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ!!! ΟΙ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΑΓΙΟΤΙΤΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΑΔΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!! ΘΑ ΣΑΣ ΗΜΟΥΝ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΑΝ ΣΤΕΛΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΥΠΩΣΩ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Κ. ΚΑΪΤΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΜΙΑ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ. Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ: altap1420megr@gmail.com ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα
Εξαιρετική δουλειά! Μπορώ να έχω αυτό το υλικό στο mail μου, xarisforever@gmail.com; Έχω σπουδάσει φιλόλογος αλλά δεν ασχολήθηκα ποτέ και πρόκειται να βοηθήσω ένα γειτονόπουλο με οικονομική στενότητα αλλά πολύ όρεξη. Θα σας ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα κ.Καϊτσά και θερμά συγχαρητήρια για τη πολύτιμη δουλειά σας. Θα μπορούσα να έχω το υλικό στο e-mail μου; Μήπως υπάρχει υλικό και για τα κεφάλαια που προστέθηκαν στη φετινή ύλη της ιστορίας; Θα βοηθούσαν πάρα πολύ τη κόρη μου που δίνει πανελλαδικές τον Ιούνιο του 2016. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. nigieldi@yahoo.gr

Unknown είπε...

Αγαπητέ κύριε Καϊτσα, η δουλεία σας είναι εξαιρετική και πρωτότυπη και θα μου ήταν πολύτιμη ως εργαλείο φέτος που διδάσκω πρώτη φορά Ιστορία προσανατολισμού. Θα μπορούσατε να μου στείλετε το υλικό στο εξής μέιλ: krodiati@gmail.com Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και υπόσχομαι πάντα να αναφέρω την πηγή του υλικού

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας,
το υλικό που έχετε είναι εξαιρετικό και θα ήθελα αν γίνεται να το στείλετε στο μειλ μου. Τα σχεδιαγράμματα θα με βοηθήσουν πολύ στην κατανόηση ενώ οι ηχογραφήσεις είναι ο μόνος τροπος με τον οποίο μπορώ να διαβάσω την ιστορια.
Ορίστε το μέιλ μου: rycbar123@hotmail.gr

Ανώνυμος είπε...

Αξιότιμε κύριε Καϊτσά,

ανακάλυψα τυχαία τη δουλειά σας κι έχω εντυπωσιαστεί. Μακάρι όλοι οι εκπαιδευτικοί να είχαν το μεράκι σας. Έχω ένα παλιό μου μαθητή που διαγνώστηκε με δυσλεξία και δίνει φέτος πανελλήνιες. Δυσκολεύεται πολύ να απομνημονεύσει μεγάλο όγκο πληροφοριών και είμαι σίγουρη ότι οι σημειώσεις σας θα τον βοηθήσουν εξαιρετικά. Έψαχνα να βρω και μαγνητοφωνημένα μαθήματα αλλά δεν τα κατάφερα. Θα το εκτιμούσα πολύ αν μπορούσατε να μου στείλετε το υλικό σας.

Σας ευχαριστώ πολύ.
Το mail μου είναι nantia_mos@hotmail.com

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Καίτσα εξαιρετική δουλειά!!!Τα θερμά μου συγχαρητήρια!!Λείπουν εκπαιδευτικοί σας κ εσάς στις μέρες μας.Είμαι συνάδελφος και έχω χρησιμοποιήσει τη δουλειά σας σε παιδιά με ειδικές ανάγκες καθώς επίσης έχω προωθήσει τη σελίδα σας σε άλλους συναδέλφους και μαθητές!!Όλοι τους ενθουσιασμένοι!!θα σας παρακαλούσα κ εγώ με τη σειρά μου αν σας ήταν εύκολο να μου στέλνατε το υλικό σας στο mail μου(alex.corfu@hotmail.com).Επειδή δεν επιτρέπετε την εκτύπωση ή την λήψη αρχείου είναι αρκετά χρονοβόρο να βγάζω το υλικό σας σε μορφή φωτογραφίας και να το εκτυπώνω με αυτόν τον τρόπο.
Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κύριε Καϊτσα,
θερμά συγχαρητήρια και από εμένα για την αξιόλογη δουλειά σας αλλά πάνω από όλα για τη γενναιοδωρία σας.Κι εγώ φέτος θα αναλάβω για πρώτη φορά να διδάξω Ιστορία προσανατολισμού και τόσο τα διαγράμματά σας όσο και οι ηχογραφήσεις θα μου φανούν εξαιρετικά χρήσιμα για να βοηθήσω τους μαθητές μου στον αγώνα τους για τις Πανελλήνιες.Διδάσκω στη Θεσσαλονίκη και υπόσχομαι ότι θα επανέλθω για να σας ενημερώσω για το πώς τα πήγαν οι μαθητές καθώς και τις παρατηρήσεις τους για το ποια στοιχεία του υλικού τους βοήθησαν περισσότερο.
Το mail μου είναι pashakoufidou@gmail.com
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κύριε Καϊτσα,
επιτρέψτε μου να εκφράσω και εγώ με τη σειρά μου τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη δουλειά σας. Πιστεύω ότι το υλικό σας θα με βοηθήσει για την προετοιμασία μου για τις πανελλαδικές εξετάσεις διότι, αφενός, είναι πραγματικό αξιόλογο, αφετέρου, τα σχεδιαγράμματα πάντα αποτελούσαν πολύτιμο εργαλείο για μένα ως προς την κατανόηση του μαθήματος και την εκμάθησή του. Θα εκτιμούσα πολύ αν μπορούσατε να το αποστείλετε στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση (giotakampas@hotmail.gr).
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Unknown είπε...

Αγαπητέ κύριε Καϊτσα,
Η δουλειά που έχετε κάνει είναι εξαιρετική.Τα σχεδιαγράμματα καθώς και οι μαγνητοφωνήσεις θα βοηθήσουν σίγουρα την κόρη μου να αποστηθίσει πιο εύκολα την ιστορία.θα το εκτιμούσα πολύ αν μπορούσατε να το αποστείλετε στην ηλεκτρονική μου διευθυνση (mgukoy@gmail.com)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Unknown είπε...

Αξιότιμε κύριε Καϊτσα,
Θέλω κι εγώ με τη σειρά μου να σας δώσω συγχαρητήρια για τη δουλειά που έχετε κάνει. Είμαι συνάδελφος και με έχετε βοηθήσει ήδη πολύ. Θα με βοηθούσατε περισσότερο αν μπορούσατε να μού στείλετε το υλικό σας στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση (dimdelav@gmail.com) προκειμένου να μπορέσω να το εκτυπώσω και να το παραδώσω στους μαθητές μου.
Ευχαριστώ πολύ.

Unknown είπε...

Κύριε Καϊτσά, συγχαρητήρια για το πόνημα σας. Είμαι μητέρα παιδιού Λυκείου με μαθησιακές δυσκολίες, αλλά παράλληλα και διευθύντρια Λυκείου, φιλόλογος, που ετοιμάζομαι να διδάξω Ιστορία Ανθρωπιστικών Σπουδών Γ Λυκείου. Θα σας ήμουν ευγνώμων, αν στέλνατε και σε μένα την τόσο αξιόλογη εργασία σας. Το προσωπικό μου mail είναι: eyapagoni@sch.gr.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και σας εύχομαι : «Καλό καλοκαίρι»
Παγώνη Ευαγγελία, Φιλόλογος

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σας και συγχαρητηρια για την αξιολογη εργασία σας. Είμαι φιλόλογος και τα παιδιά που διδάσκω ιστορια διευκολύνονται απο τα σχεδιαγράμματά σας τα μεγιστα. Θα σας ήμουν ευγνωμων αν μου τα στέλνατε κι εμενα marina.mousika@yahoo.gr.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ανώνυμος είπε...

Χαίρεται κύριε Καΐτσα. Συγχαρητήρια για την εκπληκτική δουλειά σας!Εξαιρετική η προσπάθειά σας. Είμαι νέα συνάδελφος από Αρκαδία, εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα και θα διδάξω πρώτη φορά Ιστορία κατεύθυνσης. Θα σας ήμουν ευγνώμων εάν μου αποστέλλατε το υλικό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση : tsoukmar@hotmail.com
Με εκτίμηση Μαριάννα!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα ,ενα μεγαλο μπραβο για την εξαιρετικη εργασια ,θα ηθελα να εκτυπωσω τα σχεδιαγραματα ,αλλα δυστυχως το αρχειο σας δεν επιτρεπει την εκτυπωση ,μηπως υπαρχει καποιος αλλος τροπος?
το eimail μου ειναι rigadespina@yahoo.gr
EYXAΡΙΣΤΩ.

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας!
Συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά σας!Είμαι μαθήτρια και δίνω πανελλήνιες φέτος.Θα σας ήμουν ευγνώμων εάν θα μπορούσατε να μου στείλετε το υλικό σας στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση : v_ioanna92@yahoo.gr.

Unknown είπε...

Καλημέρα! Θα ήθελα κι εγώ να σας συγχαρώ για την εξαιρετική δουλειά σας. Θα σας παρακαλούσα αν είναι δυνατον να στείλετε και σε μένα το υλικό σας καθως θα ήταν πολύτιμη βοήθεια στην προσπάθειά μου. Το e-mail μου ειναι:
vasothoma@yahoo.gr

Unknown είπε...

Καλησπέρα σας,

Η δουλεια σας ειναι εξαιρετική!!
Ειμαι φιλολογος και βοηθαω παιδια με μαθησιακες δυσκολιες. Θα μπορουσα να εχω τα σχεδιαγραμματα σας.Το e-mail μου ειναι petalou1@gmail.com
Ευχαριστώ πολύ,
Μαρια

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα σας και συγχαρητηρια για την δουλεια σας
ειμαι μαθητρια γ λυκειου με δυσλεξια
θα μπορουσατε να μου στειλετε τα σχεδιαγραμμα σας στο amelie.grig@gmail.com;

Unknown είπε...

Καλησπερα σας.θα μπορουσατε να μου στειλετε τα σχεδιαγραμματα σας καθως ειναι πραγματικα σημαντικη βοηθεια για τα παιδια.ειμαι φιλολογος κ θα με βοηθουσατε πολυ.ευχαριστω .το mail μου ειναιkattsiliwni@gmail.com

Σοφία Ευφραιμίδου είπε...

Καλησπέρα σας!
Είμαι εκπαιδευτικός, διορισμένη στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, δασκάλα και φιλόλογος, καθώς και μητέρα υποψήφιου για τις φετινές πανελλαδικές. Επίσης, είμαι πρόεδρος του συλλόγου γονέων του Λυκείου μας.

Ξεκίνησα, να βγάζω σημειώσεις με βάση τα δικά σας σχεδιαγράμματα για να βοηθήσω το γιο μου στο μάθημα της Ιστορίας. Παρόλο, που χρησιμοποιούμε κάποιες φορές online το δικό σας εγχειρίδιο με τα σχεδιαγράμματα (πολύ καλή δουλειά, οφείλω να ομολογήσω!), ωστόσο θα μας ήταν πολύ πιο εύκολο αν μπορούσαμε να το εκτυπώσουμε ή αν μπορούσατε να μας το στείλετε σε μορφή εκτυπώσιμου αρχείου (π.χ. pdf, word) στην προσωπική μου διεύθυνση: seffraim@hotmail.com ή στη διεύθυνση του Συλλόγου Γονέων: syllogoslykeioufilyrou7@gmail.com. Αν μας επιτρέπετε μπορούμε να κάνουμε διάχυση του υλικού σας σ' όλους τους μαθητές μας, της Γ΄Λυκείου (πιστεύω πως είναι πιο εύκολο να διαβάζει ο μαθητής από το χαρτί απ' ότι από την οθόνη του Η/Υ).

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Με εκτίμηση
Σοφία Ευφραιμίδου

Unknown είπε...

κυριε καιτσα θα ηθελα να σας συγχαρω για αυτη σας την εξαιρετικη δουλεια! ειμαι μαθητρα γ λυκειου και θα ηθελα αν σας ειναι ευκολα να μου στειλετε στο email μου τις σημειωσεις σας καθως θεωρω οτι ειναι πολυτιμες για την προσπαθεια μου. σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Unknown είπε...

το email μου ειναι dimitratsan123@gmail.com
απο Λαμια

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για την υπέροχη δουλεία σας.Είμαι μια υποψήφια στις πανελλαδικές εξετάσεις και θα ήθελα αν είναι εύκολο να μου στείλετε στο ειμαιλ: vasilikimosxou@yahoo.gr , τα σχεδιαγράμματα σας γιατί με βοηθάνε πολύ στο διάβασμα μου. Σε έντυπη μορφή θα μου είναι πιο ευκολό στη μελέτη μου. Σας ευχαριστω

Unknown είπε...

Καλησπέρα σας!
Ονομάζομαι Σταυρούλα Ιωάννου, είμαι φιλόλογος και κατοικώ στο νομό Βοιωτίας. Συγχαρητήρια για την εξαίρετη δουλειά σας! Θα μπορούσατε να μου στείλετε τα σχεδιαγράμματα στο μέιλ μου, το οποίο είναι: iwannou.stavroula@gmail.com ; Θα ήταν ιδιαζόντως πολύτιμη η συμβολή σας. Αν είναι εφικτό και επιτρέπεται, θα προτιμούσα να μου τα στείλετε σε μορφή υπό την οποία μπορώ να τα εκτυπώσω.
Σας ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά που έχετε κάνει!!Είμαι φιλόλογος και θα ήθελα να μου αποστείλετε το υλικό σας καθώς θα είναι άκρως βοηθητικό για τους μαθητές μου! Το email μου είναι:poretsanou@gmail.com
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Unknown είπε...

Αγαπητέ κύριε Καϊτσα,

Συγχαρητήρια για την εξαιρετική σας δουλειά! Είναι πραγματικά πολύ βοηθητική για την αποστήθιση των κεφαλαίων. Θα το εκτιμούσα πάρα πολύ αν μου στέλνατε τα σχεδιαγράμματα στη διεύθυνση ifigeniamo@gmail.com ώστε να μπορέσω να τα εκτυπώσω.

Με εκτίμηση,
Ιφιγένεια, μαθήτρια θεωρητικής κατεύθυνσης

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σας!

Είμαι φιλόλογος και διδάσκω αρκετά χρόνια ιστορία κατεύθυνσης (στα ιδιαίτερα μαθήματα που κάνω). Φέτος ανέλαβα μια μαθήτρια που ξαναδίνει Πανελλήνιες. Επειδή η κοπέλα δουλεύει και απ' ότι κατάλαβα δεν της αρέσει και πάρα πολύ το διάβασμα, σκέφτηκα να φτιάξω τα μαθήματα σε σχεδιαγράμματα. ΕΥΤΥΧΩΣ είπα πρώτα να δω αν υπάρχει κάτι στο διαδίκτυο κι έτσι ανακάλυψα την καταπληκτική (το λιγότερο που μπορώ να πω) δουλειά που έχετε κάνει! Συγχαρητήρια! Θα μπορούσα, αν δε σας ήταν μεγάλος κόπος, να τα έχω κι εγώ στο e-mail μου (ele.papatol@gmail.com); Εννοείται ότι θα υπάρχει κανονικά το ονοματεπώνυμό σας και δεν θα αλλοιωθεί σε καμία περίπτωση τίποτα από τα γραφόμενα.

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Μια καθηγήτρια από την Πιερία

Unknown είπε...

Καλησπέρα κύριε Καιτσά,
Είμαι μαθητής Γ΄Λυκείου Θεωρητικής από τη Θεσσαλονίκη και έχω πρόβλημα με την αποστήθηση. Τα σχεδιαγραμματα σας με βοηθούν πολύ αλλά είναι κουραστικό να τα διαβάζω απο την οθόνη του υπολογιστή.Θα μπορούσατε να μου τα στείλετε στο e-mail μου: ioannismentas@gmail.com;
Σας ευχαριστω εκ των προτέρων.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Καϊτσά,συγχαρητήρια για τη δουλειά σας!
Επειδή προσπαθώ να βοηθήσω την κόρη μου που δίνει πανελλήνιες και έχει πρόβλημα με την αποστήθιση θα σας ήταν εύκολο να μου τα στείλετε στο email μου:angela.17.05@hotmail.com.;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγχαρητήρια και πάλι.

Unknown είπε...

Κύριε Καϊτσά καλησπέρα σας!Θα μπορούσατε να μου στείλετε στο μέιλ μου τα σχεδιάγραμματά σας; Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Το μέιλ μου είναι evachouli@hotmail.com

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα!!! Ως μαθήτρια της Γ΄λυκείου θα μπορούσα να πω ότι τα συγκεκριμένα σχεδιαγράμματα με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ..Αν μπορείτε στείλτε τα μου στο προσωπικό μου E-mail..Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Ανώνυμος είπε...

Το E-mail μου:sia_tellioy@yahoo.gr

Ανώνυμος είπε...

Είμαι μαθητής Γ΄Λυκείου Θεωρητικής από την Ξανθη.Εχω και έγω πρόβλημα με την αποστήθηση. Μήπως θα μπορούσατε να στείλετε τα σχεδιαγράμματα και στο δικό μου ηλεκτρονικό ταχυδρομείο; marigkiou@gmail.com Ευχαριστω!!!!

artios είπε...

Καλησπέρα! Τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά σας. Θα ήθελα, εφόσον αυτό είναι εύκολο, να ενεργοποιήσετε τις επιλογές εκτύπωσης ή αν είναι εύκολο, να μου αποστείλετε τα σχεδιαγράμματα στο mail: tasossar2@gmail.com Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Και πάλι πολλά συγχαρητήρια για τη δουλειά σας!

Κική είπε...

Καλησπέρα σας!Τα συγχαρητήριά μου για την εξαιρετική δουλεία σας.Θα ήθελα και εγώ εφόσον είναι επιτρεπτό να αποστείλετε και σε εμένα τα σχεδιαγράμματα σας...θα ηταν πολύ βοηθητικά για τη διδασκαλία της ιστορίας. Πραγματικά η δουλεία σας ειναι εξαίρετη.
Το mail : kikianto@yahoo.gr . Η αν θα ήταν εύκολο να ενεργοποιήσετε τις επιλογές εκτύπωσης.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σας από Πιερία! Συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά σας! Τα σχεδιαγράμματά σας είναι πολύ βοηθητικά και ιδιαίτερα για τον μαθητή που έχω ο οποίος αντιμετωπίζει μαθησιακές δυσκολίες. Θα ήθελα να σας ζητήσω κι εγώ με τη σειρά μου εάν θα ήταν δυνατόν να μου αποστείλετε το υλικό σας σε μορφή pdf στο e-mail μου (rika_m@windowslive.com) ή να ενεργοποιήσετε την επιλογή εκτύπωσης. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 276   Νεότερο› Νεότερο»